Luba Uitzendbureau

Wegmarkeerder

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Bodegraven
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Binnen dit informele en no-nonsense bedrijf word jij intern opgeleid en leer je alle fijne kneepjes van het vak. Je hoeft geen ervaring te hebben om als wegmarkeerder aan de slag te gaan!

Als wegmarkeerder breng jij alle belijning en verkeerstekens op het wegdek aan. Dat kan variŽren van haaientanden tot 3D zebrapaden of zelfs het circuit van Zandvoort. Het meeste werk verricht je voor gemeentes in de omgeving Noord-, Zuid-Holland en Utrecht. Het is belangrijk dat je met eigen vervoer naar Bodegraven kan komen. Vanaf daar stap je met collega's in de wagen, op weg naar de werklocatie. Om het verkeer niet te veel tot last zijn, werk je regelmatig in de nachten en ook wel eens in het weekend. Dat je werkt in wisselende diensten past helemaal bij jou en daarbij ontvang je ook nog goede toeslagen! Het werk kan uitsluitend doorgaan op droge dagen boven 0 graden. In de wintermaanden ga je daarom 3 maanden uit dienst en vervolgens kom je in het voorjaar weer terug. Natuurlijk is hiervoor een uitkering geregeld. In de piekmaanden april t/m november kan je meer dan 40 uur per week werken! Zo bouw je mooi je eigen buffer op.

Dit bedrijf vindt het belangrijk om te innoveren en werkt dan ook met de nieuwste machines en verfsoorten. Intern worden hier producttrainingen voor gegeven om jou zo goed mogelijk te informeren.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan
  • Opleidingen en trainingen worden betaald door de werkgever
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden vanuit de Bouw en Infra CAO
  • Gezelligheid met jaarlijks terugkomende uitjes

Wat wij vragen

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal voor trainingen
  • Rijbewijs B en eigen vervoer om op wisselende tijden in Bodegraven te kunnen komen
  • Flexibel inzetbaar met nacht- en weekendwerk

Over het bedrijf

Dit bedrijf kom je overal tegen, we hebben het hier namelijk over de marktleider op het gebied van wegmarkeringen! Dit leuke bedrijf, gestart als eenmanszaak, is inmiddels uitgegroeid tot een allround specialist in wegmarkering zowel binnen als buiten Nederland. Kwaliteit en vakmanschap is waar deze opdrachtgever voor staat!

Het is een hecht team waarin iedereen elkaar kent. Je gaat meestal op stap in een vast team. Op locatie werk je vol concentratie, maar daar buiten is er altijd tijd voor een lolletje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau