Luba Uitzendbureau

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als commercieel medewerker ben jij met jouw behulpzame team bezig de klanten optimaal te bedienen. Jij wordt gebeld door klanten, klanten komen aan de balie en dit alles geef jij ook door aan de accountmanagers. Jij ziet in iedere vraag een kans om te adviseren en de klant nog beter te helpen. Geen ervaring? Geen probleem! Jouw nieuwe team helpt jou op weg zodat jij een geweldige tijd tegemoet gaat. Alles wat jij in het systeem moet verwerken gebeurt in SAP, een groot systeem waar jouw collega´s jou wegwijs in gaan maken. Na jouw werkweek is er altijd een vrijdagmiddagborrel.

Wat wij bieden

  • Een functie waarbij jij 30 vrije dagen hebt
  • Korting op bouwproducten
  • Flexibele starttijden tussen 07:00 en 08:00 uur

Wat wij vragen

  • Jij bent goed met computers
  • Jij bent administratief handig
  • Jij bent gedreven om het vak te leren

Over het bedrijf

Jouw werkgever is gespecialiseerd in houthandel, zij bestaan meer dan 200 jaar en hebben in de loop van de jaren enorme groei doorgemaakt. Zij zijn namelijk door heel Nederland te vinden, met maar liefst 42 vestigingen. Ze hebben verschillende soorten hout in alle vormen en maten, ook beschikken zij over een groot assortiment met andere bouwmaterialen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau