Luba Uitzendbureau

Allround monteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat werken als installateur/monteur en houdt je bezig met de inrichting van ruimtes waar servers in geplaatst worden. Deze servers zorgen ervoor dat wij met zijn allen kunnen internetten. Het is belangrijk dat je weet hoe je met gereedschap om moet gaan en technische affiniteit hebt. Het bedrijf zal je vanaf nul begeleiden en je alles bijbrengen. Het bedrijf heeft 8 werknemers op kantoor en op dit moment 6 installateurs.

Je werkdag zal om 8:00 starten op locatie bij de klant waar je die dag aan de slag gaat om samen met je team ruimtes in te richten. Je zal altijd in teamverband werken en werkt dus niet alleen.

Wat wij bieden

  • Een leuke werkomgeving waarbij je werkt met leuke collegaīs
  • Een marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Een baan met uitzicht op een vast contract

Wat wij vragen

  • Je bent handig en hebt technische affiniteit
  • Je hebt een rijbewijs B of al ver met het behalen van je rijbewijs
  • Je vindt het niet erg om soms voor klussen een week van huis te zijn
  • Je bent bereid een VOG aan te vragen
  • Je spreekt de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Dit bedrijf richt data centers in. Dit zijn grote ruimtes met kasten waar servers in staan. Deze servers zorgen ervoor dat wij met zijn allen kunnen internetten. Het bedrijf plaatst de kasten waar deze servers in gehangen worden. De eindgebruikers zijn voornamelijk grote fabrieken of gebouwen. Zij leveren voornamelijk diensten in Nederland, maar het komt ook wel eens voor dat zij voor een klus naar BelgiŽ, Duitsland of ScandinaviŽ moeten. Vind jij het leuk om ook wel eens een weekje ertussenuit te zijn, dan is dit perfect voor jou!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau