Luba Uitzendbureau

Logistiek Co÷rdinator

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij jouw toekomstige werkgever ga je aan de slag als logistiek co÷rdinator bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwmaterialen. In deze rol ben jij een belangrijke schakel tussen meerdere afdelingen, je zal regelmatig contact hebben met de sales, transport en magazijn afdelingen. De logistiek co÷rdinator co÷rdineert de logistieke processen van het magazijn. Jij bent verantwoordelijk voor het magazijn, plant en overziet binnenkomende en uitgaande leveringen van goederen en verricht de administratieve afhandeling.

Wanneer jouw collega een commerciŰle bestelling heeft afgerond neem jij de order over en verzorg jij op de juiste werkwijze het logistieke proces. Je controleert de order of het allemaal klopt en of het haalbaar is. Vervolgens verwerk je de order zodat je collega's in het magazijn weten wat hun te doen staat en de klant de beste service krijgt!

Kortom, jij houd je bezig met het aannemen, verwerken en het co÷rdineren van het orderproces. Mocht er een order wijzigen of niet kunnen worden uitgeleverd is het van belang dat je met de afdelingen sales, transport en magazijn schakelt, hier zul je dus ook actief contact mee houden. Administratieve handelingen verrichten behoort ook tot je taken pakket.

Wat wij bieden

  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Jij kan je kennis uitbreiden door meer te weten te komen over de bouw
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren
  • Diverse leuke uitjes samen met jouw collega's

Wat wij vragen

  • Jij hebt mbo werk- en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van logistieke administratie en processen
  • Je bent handig met geautomatiseerde systemen
  • Je bezit sterke communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

De regionaal opererende vestigingen houden een breed scala aan bouwproducten standaard op voorraad. Van gevelstenen tot hout, van dakpannen tot stukadoorsmaterialen, van schroeven tot raamdorpels. Dankzij ÚÚn en hetzelfde prijs- en informatiesysteem zijn hun klanten, waar de werken ook lopen, op alle vestigingen bekend en uiteraard van harte welkom.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau