Luba Uitzendbureau

Allround logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Houden afwisselende werkzaamheden jou scherp en enthousiast? Dan zit jij hier op jouw plek! Als onderdeel van team Logistics & Distribution ben je volledig verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het magazijn. Alles komt voorbij, van het picken tot voorraadbeheer, en wordt door jullie gezamenlijk opgepakt. Hierbij kun je denken aan: zorgen voor een correcte en efficiënte inkomende en uitgaande goederenstroom, uitgifte van voorraad- en inkoopartikelen naar de verschillende productieafdelingen en magazijnlocaties, zorgen dat de administratieve voorraad in aantallen en locaties altijd correct zijn in het ERP-systeem, het inrichten en onderhouden van de magazijnen volgens de richtlijnen en het verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van een reach- of heftruck.
Gedurende de dag ben jij scherp in het signaleren van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel, om hiervan een melding te maken en/of het uitvoeren van kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Jouw toekomstig werkgever hecht waarde aan duurzaamheid, milieubewustzijn en kwaliteit en ziet dit ook graag op de werkvloer terug. Gedurende de werkdag zorgen jullie dat de werkomgeving, het magazijn en voorraadlocaties, schoon en geordend zijn.

Wat wij bieden

  • Een 39-urige werkweek van maandag t/m vrijdag met flexibele werktijden (in overleg tussen 7:00 uur en 16:30 uur).
  • Reiskostenvergoeding (afhankelijk van woon-werk afstand)
  • Wekelijkse uitbetaling zo lang je via Luba werkt
  • Na de uitzendperiode ontvang je contract direct bij het bedrijf, met oog op een vaste dienstverband
  • Een aantrekkelijk vitaliteitsprogramma, bestaande uit dagelijks fruit, periodieke stoelmassages en sportieve uitdagingen samen met collega?s zoals bootcamp training, spinning, kick fun en yoga

Wat wij vragen

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een logistieke functie
  • Ervaring met ERP-systeem, Word en Excel. Heb je ook ervaring met Lean en 5S? Dan heb je een streepje voor!
  • Je bent een harde, betrouwbare medewerker die secuur werkt en streeft naar de beste kwaliteit
  • Ervaring op de hef- of reachtruck is een pré

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is al drie generaties lang dé toonaangevende fabrikant en leverancier van magneten en magneetsystemen. Wereldwijd zijn zij actief en focussen zij zich voornamelijk op de automotive-, food-, recycling-, metaal-, farmaceutische, offshore-, chemische en aerospace industrie. Sinds 2017 zijn zij een zelfsturende organisatie, wat betekend dat zij zonder managers werken naar hun strategie en daarbij behorende doelen toe. Ze stimuleren persoonlijk leiderschap en geven ze hun medewerkers de vrijheid om naar hun doelen toe te werken. Zo worden ze uitgedaagd om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, waar fouten gemaakt mogen worden, want daar leer je van! Op de locatie in Waalre vindt de ontwikkeling, engineering en productie plaats. Innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid staan hoog in de vaandel. Je komt te werken in een hecht team waar de lijnen kort zijn en waar een groot teamgevoel hangt. Binnen het bedrijf hangt een informele sfeer waar natuurlijk hard gewerkt, maar ook veel plezier wordt gemaakt! In totaal zijn er 120 medewerkers waarvan er het grootste gedeelte al jarenlang werkzaam zijn en ze samen al aantal jubileums hebben mogen vieren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau