Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Commercieel Medewerker binnendienst heb je een adviserende rol richting de klanten. Je zorgt voor een productadvies op maat en denkt met klanten mee over een passende oplossing. Je stelt offertes op, zorgt voor opvolging en nazorg van de bestelde orders en bent daarnaast verantwoordelijk voor de administratie.

Jij bent de persoon die het allemaal regelt! Je kunt schakelen van de ene naar de andere handeling; van orderinvoer naar het maken van offertes; van administreren naar snel een praktisch probleem oplossen. Je hebt een enthousiaste instelling, bent nauwkeurig en weet productie-, magazijn- en transportorders tijdig te verwerken. Je bewaakt het orderproces en ondersteunt je collega met de facturatie. Als de klant bij jou aan de balie staat, help jij hem met een service gerichte instelling, adviseer je hem over de producten en diensten en zoekt mee naar oplossing op zijn vraag. Je werkt in een enthousiast team en ziet elke dag als een kans om de relatie met interne en externe klanten te optimaliseren.

In je team met 3 collega's is iedereen verantwoordelijk voor een onderdeel van de werkzaamheden.

Wat wij bieden

  • Een fijne werksfeer in een klein team
  • Een goed salaris tussen de ?2.000,- en ?3.000,- bruto per maand op basis van 39 uur
  • Je werkt van maandag tot en met vrijdag
  • Je krijgt een detacheringscontract voor langere tijd en na het uitzendtermijn en bij goed functioneren word je overgenomen door de werkgever
  • Er zijn voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf

Wat wij vragen

  • Je beschikt over een afgeronde mbo niveau 4 opleiding bij voorkeur richting techniek of commercieel
  • Je hebt 2 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie
  • Je bent de beste in administratieve processen en je hebt affiniteit met techniek (bijvoorbeeld door werkervaring of hobbymatig bezig zijn)
  • Je hebt zin om er weer een mooie dag van de maken daardoor stel jij je proactief op en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent accuraat en beschikt over een analytisch vermogen waardoor je in staat bent om snel te schakelen en verbanden te leggen

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken zorgt voor meerdere oplossingen voor uw lucht. Schone lucht om in te werken of om te produceren in een optimaal binnenklimaat. De bedrijven binnen Vink Groep ontwikkelen, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden de luchttechnische infrastructuur binnen bedrijven. Op iedere plek, binnen of buiten, overal ter wereld. Er hangt een informele sfeer en er is ontwikkeling mogelijk binnen het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau