Consolid

Vrachtwagenchauffeur HAVI

Details van de functie

Logo Wie is HAVI?

HAVI is een wereldwijde logistiek dienstverlener gericht op het verzorgen van de gehele Supply Chain voor food en non-food sector. Vanuit de vestigingen in Amersfoort en Barendrecht wordt de gehele logistieke keten voor McDonald's, BP tankstations, Van der Valk hotels, Vapiano en KFC verzorgd. Naast het inkopen, opslaan en vervoeren van goederen, draagt HAVI ook zorg voor de afvalinzameling van haar klanten.

Wat ga je doen

Als chauffeur van HAVI draag je samen met ruim 65 collega-chauffeurs zorg voor het laden, leveren op de gewenste levertijd en het uitladen van de producten voor restaurants en tankstations in Nederland. Daarnaast moet jij ervoor zorgen dat de koel, vries en droog producten op de juiste aflevertemperatuur worden geleverd. Tot slot houdt je de ritadministratie bij volgens de geldende voorschriften en haal je indien nodig retourvrachten op om deze vervolgens bij terugkomst uit te laden. Veel verantwoording, maar dat maakt deze baan juist zo leuk en uitdagend!

Jouw standplaats is in Amersfoort, deze vestiging bedient met name BP tankstations en McDonald?s restaurants. Met ongeveer 8 adressen per dag rijdt jij het hele land rond en ben je gemiddeld zo?n 8 Š 10 uur onderweg.

Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris: EUR 15,17 - EUR 16,41 per uur
  • 8,33% vakantiegeld
  • Bovenop je uurloon een standaard ploegentoeslag van 7,5% voor het werken in wisselende diensten
  • Startijden tussen 04.00 - 06.00 uur en 16.00 uur
  • Mogelijkheid tot volgen van Code-95 nascholingslessen via de Consolid Academy
  • Je weet waar je aan toe bent, het rooster wordt 1 maand van te voren gemaakt
  • Waardering voor jouw eigen initiatief en ideeŽn
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid