Gom

Facilitair medewerker schoonmaak bij Parnassia in Castricum!

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een fulltime baan? Werk jij graag met leuke collega's en dichtbij huis? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Bij Parnassia in Castricum zijn wij op zoek naar een facilitair medewerker schoonmaak die ons team komt versterken! De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn van 7:00/7:30 tot 15:00. Het gaat om een dienstverband tussen de 30 en de 38 uur.

Als facilitair medewerker schoonmaak ben je meer dan alleen schoonmaker en heb je een erg afwisselende baan. Jij zorgt er voor dat het terrein van Parnassia gaat stralen! Zo doe jij het onderhoud van de vloeren en regel je de was. Je ondersteunt het schoonmaak team met schoonmaak klussen zoals het reinigen van ruimtes. Kortom een veelzijdige functie, geen dag is hetzelfde!

Voor het uitvoeren van je werkzaamheden krijg je mobiele telefoon en een volledig ingerichte bedrijfsbus voorzien van alle middelen en materialen die jij nodig hebt.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?12,41 en ?14,19 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;

vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;

een extra vrije dag op je verjaardag;

een bedrijfsbus en mobiele telefoon;

diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als facilitair medewerker schoonmaak heb jij;

een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;

een geldig rijbewijs B;

affiniteit en minimaal 1 jaar ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de facilitair medewerker schoonmaak die wij zoeken in de omgeving van Castricum, Noord-Holland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom