Gom

Parttime schoonmaak medewerker in Emmen op diverse locaties

Details van de functie

Logo Woon jij in Emmen en ben jij op zoek naar een bijbaan of parttime schoonmaak baan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's voor het schoonmaken van twee school locaties en een kantoor locatie in Emmen. Het gaat om Obs De Vlonder en Hesselanden. In het gebouw wordt overdag primair onderwijs gegeven. Wanneer de kinderen naar huis zijn start jouw dag als schoonmaker. Als schoonmaak medewerker bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit stofwissen, moppen en het schoonmaken van het sanitair, kantoorruimtes, lokalen en verkeersruimten.

Vacature:
  • Parttime schoonmaak medewerker scholen voor 22,5 uur per week van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn op ma/di/do/vr van 14:30-19:00 uur en op woensdag van 12:30:-17:00 uur.
  • Bijbaan schoonmaak medewerker kantoren voor 3 uur per week op maandag en dinsdag. De werktijden zijn van 17:15-18:45 uur.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met de recruiter!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
  • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een extra vrije dag op je verjaardag;
  • Toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker of schoonmaakster heb jij;
  • Oog voor detail, je ziet vuil liggen en gaat voor een stralend resultaat;
  • Ervaring in de schoonmaak (is een pré);
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Emmen? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom