Gom

Schoonmaakmedewerker bij de NACH in Amsterdam

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in Amsterdam, Noord-Holland en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of een leuke bijbaan in de schoonmaak in Amsterdam, Noord-Holland? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken bij de rechtbank in Amsterdam. Je komt dan te werken bij NACH, New Amsterdam Court House. Als werkzaamheden kan je denken aan het schoonmaken van de rechtszalen, kantoren, algemene ruimtes en het sanitair.

De werkuren en werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 15:00 tot 20:00. Dit is een parttime dienstverband tussen de 25 en 30 uur per week.

Let op: Voor het werken op deze locatie ben je verplicht om een VOG te hebben of deze te kunnen aanvragen.

Ook zoeken wij schoonmaak medewerkers die in het weekend willen werken in het centrum van Amsterdam! Wil je hier meer over weten? Je kunt een WhatsApp-berichtje sturen naar Laure, [klik hier voor het telefoonnummer] !

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse of Engels taal in woord en geschrift;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • Een VOG of de mogelijkheid om dit aan te vragen;
  • eigen vervoer zoals een auto, fiets of scooter.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom