Luba Uitzendbureau

Productieplanner

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Brabant
Eindhoven
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ben jij aan zet! Als productieplanner ben jij dagelijks bezig om de productie zo efficiŽnt mogelijk in te delen en onderhoud jij zelfstandig de contacten met de klanten. Zo bouw jij actief mee aan de relatie, je spart over lopende en afroeporders, forecast en materiaalcontracten, zodat elke klant logistiek optimaal kan worden bediend en jij echt de regie in handen hebt. Maar dit doe je natuurlijk niet alleen! Je werkt nauw samen met het team van circa 20 medewerkers en je bent dagelijks bezig om de werkdagen zo efficiŽnt mogelijk in de delen. Tijdens jouw werkdag houd jij je onder andere bezig met het plannen, monitoren en bewaken van alle orders. Aan de hand van de orders worden de levertijden vastgesteld die vervolgens gecommuniceerd worden naar de klanten. Jij bent een belangrijke schakel en zorgt dat het team weet wat er moet gebeuren op een werkdag om de order naar behoren af te ronden. Ook ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van interne processen, afstemming met de afdelingen inkoop/ assemblage en verkoop en het toezien van de optimale inzet van de medewerkers. Ga jij deze toffe uitdaging aan?!

Wat wij bieden

 • Een vaste baan waar je direct op contract start bij een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Eindhoven. Je start dus niet als uitzendkracht!
 • Een dynamische en coŲrdinerende functie voor 38 uur per week in de dagdienst
 • Heb jij de wil om een goede bijdrage te leveren aan de organisatie? Dan zijn er veel interessante mogelijkheden om (te blijven) doorgroeien, zowel binnen als buiten je functie
 • Een baan met uitdaging, variatie en verantwoordelijkheid binnen een groep met gedreven aanpakkers
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling en een goed salaris o.b.v. leeftijd en ervaring

Wat wij vragen

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting logistiek of techniek of werkniveau door aantoonbare werkervaring
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
 • Ruime ervaring in het plannen van productieprocessen en kennis van ERP systemen en Excel. Kennis van BI rapportage tools is een pre.
 • Je kunt snel schakelen, bent op communicatief vlak een sterke gesprekspartner
 • Jij bent proactief, stressbestendig en hebt een probleemoplossend vermogen

Over het bedrijf

De organisatie waar je komt te werken is een familiebedrijf dat complexe bedradingen en kabelbomen produceert voor producenten van apparaten voor de talloze sectoren zoals de bouw, transport, medische sector, landbouwsector en meer! Tevens distribueren zij technische componenten rondom deze bedradingen, maar ook voor printplaten. Al meer dan 70 jaar actief zijn in de Benelux en hechten zij veel belang aan persoonlijk contact en goede, langdurige samenwerkingen. Zowel met de ruim 90 medewerkers als de klanten. Vanwege de sterke groeiambities is dit bedrijf is regelmatig op zoek naar gemotiveerde technische medewerkers die het team komen versterken. Een mooie kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte organisatie!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau