Luba Uitzendbureau

Supply chain medewerker

 • Vacature
 • Vast contract
 • Zuid-Holland
Bodegraven
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij bent een hele belangrijke schakel binnen deze organisatie. De verantwoordelijkheid draag je samen met jouw team dat bestaat uit 4 collega?s en een teamleider. Iedereen is verantwoordelijk voor eigen productgroepen. In deze productgroepen zitten zowel seizoens- als NOOS artikelen. Jij maakt analyses op de verkoopcijfers van afgelopen jaar om goed te kunnen bepalen welke aantallen er ingekocht moeten worden. Daardoor zijn de never out of stock producten ook echt altijd op voorraad. Microsoft Dynamics AX denkt daarbij ook mee en geeft een signaal wanneer artikelen in de min dreigen te komen.

Voor de seizoensartikelen werk je met 4 pieken per jaar. Na de ordersluiting ga jij aan de slag. Je ontvangt de aantallen van inkoop en controleert deze. Vanaf nu ben jij verantwoordelijk dat de bestelde artikelen in juiste aantallen en op de juiste datum in het magazijn zijn. Hiervoor sta jij continu in contact met de verschillende leveranciers over de hele wereld. Het is jouw taak dat bijvoorbeeld de kerstballen daadwerkelijk in oktober uitgeleverd worden en niet pas in januari.

Bij deze planningen hou jij ook rekening mee met de capaciteit in het magazijn. Zodra de producten aangekomen zijn, check jij of de aantallen kloppen. Als je ontdekt dat er te weinig geproduceerd of uitgeleverd is, dan ga je hiermee gelijk aan de slag. Jij probeert een oplossing te bedenken, waardoor klanten er niets van merken. Je bent continu aan het analyseren en reageren op veranderingen. Veel afdelingen hebben baat bij een juiste uitlevering van de producten, waardoor je ook veel intern contact hebt. Jij staat je mannetje wanneer je van afdelingen kritische vragen ontvangt.

De werkdag start tussen 8.00-9.00 en eindigt tussen 16.30-17.30 uur.

Wat wij bieden

 • Direct op contract bij de werkgever
 • Premievrij pensioen
 • Een inspirerende en internationale werkplek
 • Een bedrijfskantine met heerlijke lunches tegen lage prijzen
 • Te gekke bedrijfsuitjes
 • Personeelskorting op de collectie

Wat wij vragen

 • Je hebt een achtergrond in supply chain, bedrijfskunde of voorraadplanning
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal
 • Je bezit eigen vervoer, want het bedrijf is niet bereikbaar met het ov

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een belangrijke internationale speler op het gebied van sfeerproducten voor huis en tuin. Ze verkopen de beste merken in de branche en besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van herkenbare en unieke collecties. Het assortiment bestaat uit kerstartikelen, decoratie en kunstplanten. Alle producten zijn te zien in de mooie showroom! De producten worden verkocht aan tuincentra, bouwmarkten en meubelzaken in Nederland en het buitenland.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau