Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van kunststofmaterialen zet dit bedrijf de ideeŽn van haar klanten om naar tastbare producten. Na een uitgebreide interne opleiding ben je in staat om de gehele magazijnbeheer op je te nemen om zo goederen startklaar te zetten voor klanten. Als logistiek medewerker zal je in het geheel verantwoordelijk zijn voor het magazijn. Denk hierbij aan het organiseren en opruimen van het magazijn, administratieve werkzaamheden van de magazijnopslag en bent ook verantwoordelijk voor de logistieke processen van inkomende en uitgaande goederen. Een veelzijdige, maar ook leerzame functie met veel doorgroeimogelijkheden.

Wat wij bieden

  • Marktconform salaris
  • Een prettige werksfeer
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Afwisselende werkzaamheden

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring op de heftruck of bent bereid dit op te doen;
  • Je beschikt over minimaal MBO-niveau;
  • Je wil jouw kennis rondom kunststof en de productie vergroten;

Over het bedrijf

Van productie en handel, tot hergebruik en bewerking van kunststoffen. Dit bedrijf combineert het beste van alle labels voor haar opdrachtgevers. Door deze krachtenbundeling vinden we altijd een oplossing voor iedere uitdaging. Dat mogen ze al jaren doen voor een prachtige groep internationale opdrachtgevers. Ieder project begint met een eigen uitdaging, oplossingen zijn altijd maatwerk. In het meedenken en adviseren maakt dit bedrijf dan ook het verschil.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau