Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman orderpick

Details van de functie

Logo Over het werk

Als meewerkend voorman zal je operationeel mee helpen met het picken van de orders, maar je zal ook verantwoordelijk zijn voor het maken van de planning, je houdt hierbij rekening met het aantal orders die gedaan moeten worden en je zult de planning gedurende de dag goed in de gaten houden en waar nodig aanpassen. Je houdt je bezig met het aansturen van de orderpickers en zorgt hierbij dat alles goed verloopt, je checkt de orders om ervoor te zorgen dat alle order op tijd verstuurd worden en je meld de post aan.

Je komt te werken in het magazijn, waar een ambitieus team zich elke dag voor de volle 100% inzet om de orders op tijd te verzenden. Als jij goede ideeŽn hebt om het proces te verbeteren, dan is hier voldoende ruimte voor.

Werktijden zijn van 8:30-17.00 of van 12:00-20:30/22:00 uur en je bent minimaal 2 avonden (tot 20.30/22.00 uur) beschikbaar of op zondag.

Wat wij bieden

  • Leuke collega's en doorgroeimogelijkheden
  • Een fulltime baan waar je morgen al kan beginnen
  • Wisselende werktijden
  • Toeslag van 25% voor uren na 18.00 uur en 50% in het weekend

Wat wij vragen

  • Je bent minimaal twee avonden tot 22:00 beschikbaar, dit is een vereiste
  • Je hebt ervaring in een logistieke omgeving
  • Je bent gemotiveerd en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je kan goed presteren onder hoge werkdruk

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een jonge, frisse startup. Zij verkopen telefoonaccessoires, trendartikelen en bijbehorende accessoires. Deze worden vanuit het magazijn in Nieuw-Vennep verzendklaar gemaakt en worden vanuit daar naar de klanten verstuurd. Er werkt een jong, ambitieus team en bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. Er is ruimte voor groei en ontwikkeling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau