Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

 • Vacature
VMBO
 • Zuid-Holland
Zoetermeer
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als productiemedewerker in de vleeswarensector ben jij verantwoordelijk voor de producten die uiteindelijk in de supermarkt terecht komen. Je krijgt de mogelijkheid om zonder opleiding toch een leuke baan te vinden binnen een gezellig bedrijf met uitzicht op een vast contract. De werkzaamheden bestaan uit: uitpakken, inpakken, verpakken, stickeren, snijden, kruiden, mengen, vacumeren en opgooien. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat je het vlees wat schoon en in grote getallen wordt aangeleverd tot een goed en kwalitatief eindproduct realiseert. De verschillende afdelingen zijn: Filet Amercain, vacuŁmeren , grilloven, snijzaal en de sauzen mengerij. Er zijn dus verschillende afdelingen waar zich verschillende processen afspelen. Zo kun je in teamverband komen te werken op de afdeling waar filet americain en rundertartaar tot stand wordt gebracht tot een eindproduct, maar zo is er ook een afdeling waar de grillworsten in de oven worden gegaard. Je werkt vooral met grote machines die het meeste werk geautomatiseerd verrichten, echter vraagt het wel fysieke inspanning en doorzettingsvermogen. Ook is het belangrijk dat je oog hebt voor detail en storingen van de machines probeert te voorkomen. Er moeten bijvoorbeeld voldoende sticker rollen op de machines hangen, maar ook bakjes en dozen om de producten in te verpakken etc. Voor deze functie zoeken wij een medewerker met een pro actieve houding die goed kan samenwerken en kan communiceren met je collega's. Als je start binnen dit bedrijf ga je samen met de werkgever kijken waar jij het beste past. Voor deze functie is de Nederlandse taal geen vereiste, wel dien je dan goed Engels te kunnen spreken.

De productieruimte bevindt zich in een gekoelde omgeving en heeft zeer strenge hygiŽne-eisen en protocollen. Daarom wordt je werkkleding aangeboden door het bedrijf zelf. Ook zul je je moeten omkleden tijdens je pauzes. Dat betekent dat je dan je werkschoenen en overall in de verzamelruimte moet uittrekken en om moet wisselen voor je eigen schoenen. Dit proces herhaalt zich als je de productieruimte weer moet betreden. Deze tijd gaat niet af van je pauzes. In de kantine worden er dagelijks warme maaltijden gemaakt die je voor een kleine vergoeding kan nuttigen. Verder bieden zij kosteloos belegproducten aan die uit eigen fabriek worden geproduceerd.

Wat wij bieden

 • Een baan met uitzicht op een vast contract
 • De mogelijkheid om veel uren te kunnen werken op fulltime basis
 • Een startsalaris op basis van de cao vleeswaren van ? 12,50 per uur
 • Informele werksfeer met korte lijntjes naar de leiding.
 • Werken in een multicultureel team
 • Werkdagen van 06:00 t/m 14:30 uur

Wat wij vragen

 • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
 • In staat om fysiek werk te doen in een gekoelde omgeving
 • Flexibiliteit, een uurtje langer doorwerken is geen probleem
 • Leergierig en je kan procedures volgen

Over het bedrijf

Dit bedrijf is van oorsprong een familiebedrijf dat met passie voor het produceren van ambachtelijke vleeswaren inmiddels is uitgegroeid tot een specialist in foodconcepten en levert aan afnemers in Nederland en daarbuiten. Smaak, kwaliteit en innovatie zijn de kernbegrippen en ondanks de enorme groei in de afgelopen jaren zorgen ze nog steeds voor het familie gevoel. De versproducten worden in Zoetermeer geproduceerd door een team van gemotiveerde collega's. Dit bedrijf produceert varken, kip en rundproducten zoals grillworst, fricandeau, tartaar, filet americain en ossenworst.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau