Tata Steel

Installatietechnicus Elektrotechniek Packaging

Details van de functie

Logo Voor het technisch operationeel team binnen Tata Steel Packaging zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve installatie technicus Elektrotechniek!

Wat ga je doen?

Als installatietechnicus ben jij samen met jouw collega's in het team aangesteld om de problemen rondom de installaties te verhelpen en de verschillende installaties binnen Tata Steel Packaging in goede banen te leiden.

 

Jij bent echt eigenaar van je werkzaamheden en probeert de werkdruk op het beheerteam en productieteam te verminderen. Jij kijkt dagelijks naar de prestaties van de installaties. Je bekijkt de storingen, stelt prioriteiten en zorgt er voor dat aan het einde van de dag de installaties zo optimaal mogelijk draaien.

 

Het mooie van de functie is dat je als installatietechnicus direct kan ingrijpen bij installatie storingen en dat je door de hele fabriek werkt.

 

Kortom voldoende uitdaging voor jou om je kennis en ervaring in te zetten.

 

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een aanpakker en niet bang om vies te worden. Verder herken jij je in de volgende punten:
 • Je bezit een afgeronde studie MBO 4 in de richting van Elektrotechniek.
 • Je hebt ervaring met het oplossen van storingen en je hebt kennis van onderhoudsmethodes.
 • Je schrikt niet van een tegenslag en je weet snel een passende oplossing te vinden.
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve houding.

Wat bieden wij jou?

Tata Steel is een internationaal bedrijf dat zich kenmerkt door een open en informele cultuur in een technische omgeving. Als Installatietechnicus kun jij een waardevolle bijdrage leveren vanuit jouw expertise. Wij vragen veel, maar bieden nog meer:
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Veel vrije tijd, omdat je naast 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel.
 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen, en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring op maximaal EUR4.324- bruto ligt.
 • Een variabele winstdeling, een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • Wordt 70% van je pensioenpremie betaald door Tata Steel.

Word jij onze nieuwe collega? Dan kun je, afhankelijk van jouw vakgebied, een flinke tekenbonus van minimaal EUR1000,- verdienen! Het bedrag is bruto en wordt binnen twee maanden na je indiensttreding uitgekeerd. Of je nu fulltime of parttime gaat werken, dat maakt voor de tekenbonus niet uit. Let op: interne medewerkers zijn uitgesloten van deze bonus.

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw fabriek:
IJmuiden Works produceert hoogwaardig verpakkingsstaal voor diverse klanten in de wereld. Bij Packaging doorloopt warmgewalste band een volledig productieproces (beitsen, koudwalsen, gloeien, nawalsen, vertinnen en nabewerken) om tot het door de klant gewenste product te komen. Packaging IJmuiden Works is opgedeeld in 7 werkgebieden die elk integraal resultaatverantwoordelijk zijn voor veiligheid milieu en het behalen van de juiste kwaliteit en kwantiteit. Het eindproduct wordt door onze klanten gebruikt voor het maken van verpakkingen voor blikgroente, frisdrankblikjes, spuitbussen en verfblikken. Onze fabriek is één van de grootste fabrieken onder 1 dak in Nederland (18 hectare groot).
 
Jouw team:
Je komt te werken in 1 van onze werkgebieden binnen de fabriek Packaging. 

Je werkt samen met andere enthousiaste technici en samen ben je verantwoordelijk voor het correctief en preventief onderhoud aan de installaties.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct!
Heb je nog vragen? Mail of WhatsApp naar Jerina Boer, Corporate Recruiter, [stuur een e-mail], [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel