Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Noord-Holland
Zwaag
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw werkdag begint om 07:00 uur. Eerst praten jullie even bij: wat heeft de dag allemaal voor jullie in petto? Samen met twee collega?s ben jij verantwoordelijk voor de verwerking van de orders waarbij verschillende soorten aluminium- en kunststofprofielen moeten worden voorzien van een gekleurde folie. Er zijn maar liefst 150 verschillende kleuren beschikbaar en ook nog tig van andere mogelijkheden zoals een matte folie, een metallic folie of met een nerfstructuur. De orders zijn heel uiteenlopend. Er zit ook veel verschil in de profielen. Er zijn makkelijke profielen, maar er zijn ook ingewikkelde profielen waarbij het een stuk ingewikkelder is om de machine in te stellen zodat het profiel van een mooie gladde laag folie wordt voorzien. Elk profiel heeft zijn eigen hoeken, haken en ogen. De folie moet op de hele stijl goed opgeplakt worden, dit doe je door middel van een aantal verschillende drukrollen in en af te stellen. Op het beeldscherm stel je diverse gegevens in, maar daarna ga je ook nog handmatig met divers handgereedschap aan de slag. Je gaat de drukwielen zo instellen dat deze precies goed staan om het betreffende kozijnprofiel door de machine te laten gaan. Na het instellen van de machine ga je een proef draaien en daarna kan de productie beginnen!

Om 16:00 uur zit jouw werkdag er weer op. Uiteraard heb je tussendoor pauze. De pauzes zijn verdeeld in drie pauzes van 20 minuten waarin jij lekker een stuk fruit kunt eten. Dit staat voor je klaar; jouw toekomstige werkgever vindt jouw gezondheid erg belangrijk.

Wat wij bieden

  • Een fulltime dagdienstfunctie van 7:00 tot 16:00, dus veel vrije tijd en vroeg weekend!
  • Een fraaie werklocatie bij een uniek bedrijf!
  • Een baan met doorgroeimogelijkheden
  • Een leuke plek in een fijn team met collega?s die altijd bereid zijn om te helpen of vragen te beantwoorden

Wat wij vragen

  • Een diploma op mbo-3 niveau; de richting van de opleiding is niet van belang
  • Jij bent technisch; dit blijkt uit jouw voorgaande werkervaring of uit hobby?s
  • Je bent leergierig en bent in staat buiten de bestaande kaders te denken.

Over het bedrijf

Vlakbij Hoorn en Enkhuizen staat deze prachtige fabriek gevestigd in Zwaag. Er heerst hier een goede werksfeer waar je fijne collega's krijgt. Jouw toekomstige werkgever richt zich sinds de oprichting in 1995 op het ommantelen van kunststof en aluminium met een kleurfolie. Zij ontwikkelen en produceren hoogwaardige kozijnen voor renovatie en nieuwbouw. Dat doen zij in hun eigen moderne fabriek, met behulp van een geautomatiseerd machinepark, de nieuwste technologie en strenge kwaliteitscontrole. Bij de productie gebruiken zij uitsluitend profielen en materialen van de allerhoogste kwaliteit. Maak onderdeel uit van het dreamteam dat de kozijnen maakt en kom bij ons werken!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau