Luba Uitzendbureau

Warehouse Medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In het magazijn van dit bedrijf worden goederen ontvangen, opgeslagen, gepickt en gepakt voor verzending. In deze functie werk je nauw samen je collega's van verschillende afdelingen en je helpt hen ook waar nodig. Het is daarom van belang dat je goed kunt samenwerken en duidelijk kunt communiceren. Teamplay staat voorop! Het is belangrijk dat je indien nodig sturing kunt geven aan je collega's en hen kan motiveren! Fysiek kan deze functie pittig zijn en dat is vanzelfsprekend voor jou geen probleem! Je gaat IT-apparatuur ontvangen en registreren en op locatie zetten binnen het magazijn met behulp van hef- en reachtruck. Je gaat de producten sorteren en ordenen en zorgt voor een opgeruimd magazijn. Daarnaast controleer je de benodigde papieren en verwerk je vervolgens de gegevens in het systeem, hiermee ben je een groot deel van de tijd bezig.

Wat wij bieden

  • Fulltime dienstverband (40 uur p/w) mét uitzicht op een vast contract
  • Je werkt maandag t/m vrijdag tussen van 07.30 tot 16.00 uur
  • Wekelijkse betaling van je salaris via Luba
  • Werken in een gezellig hecht team

Wat wij vragen

  • Goede beheersing van de Engelse taal vanwege interne communicatie
  • Recente ervaring op de heftruck en een geldig certificaat
  • Je werkt nauwkeurig, bent betrouwbaar en hebt een affiniteit met computers
  • Je kunt een VOG afgeven

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever ondersteunt bedrijven die veranderingen willen doorvoeren in hun IT hardware: van migratie en registratie tot logistiek en opslag. Zij ontvangen en registreren IT-apparatuur, slaan deze tijdelijk op, installeren de software, verzorgen het transport en installeren op de werkplek. Tevens voeren zij oude hardware af, zorgen voor de datavernietiging en leveren de volledig bijgewerkte administratie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau