Gom

Co÷rdinator GSR bij Facilitaire services in de regio Rotterdam Rijnmond

Details van de functie

Logo Ben jij een echte leider, communicatief sterk en weet jij goed het overzicht te houden? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als co÷rdinator bij de GSR facilitaire Services in de regio Rotterdam Rijnmond voor een fulltime dienstverband van 38 uur per week.

Als co÷rdinator GSR ben jij de link naar de klant. Je bent verantwoordelijk voor de operationele processen (kwaliteit, personeel en financieel) bij jouw klanten. Je borgt de kwaliteit van onze dienstverlening volgens de gemaakte afspraken. Op deze manier zorg je voor een schone, veilige en gastvrije omgeving voor de klant en lever je een belangrijke bijdrage aan de doelstellingen van de organisatie. Ook maak jij zelfstandig de calculaties en offertes voor specialistische werkzaamheden. Daarnaast zijn er ook administratieve taken zoals dag
 • en weekplanningen maken, uren boeken, zakelijke mails versturen en bijvoorbeeld een presentatie geven aan je team. Het is dus belangrijk dat je goed weet hoe Excel, Word en Outlook werken.

  Ook ben jij bereid om 1 week in de 6 weken calamiteitendiensten te draaien. Dit houd in dat jij voor 1 week 24/7 beschikbaar moet zijn mochten er calamiteiten ontstaan. Hier krijg je financiŰle vergoeding voor.

  Jij zorgt er, samen met jouw rechterhand, voor dat de besproken resultaten behaald worden en weet de verwachtingen van de klant te overtreffen! Achteraf controleer jij dat alles klopt bij de opgeleverde opdrachten. Hiervoor heb jij dan ook de nodige kennis over vloerenonderhoud, diepte reiniging van sanitair en keukens en industriŰle reiniging. Heb je deze kennis nog niet? Wij leren het je graag! Jij bent de spin in het web tussen Gom, de medewerkers en de klant!

  Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter: Laure via [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kan een WhatsApp bericht sturen of even bellen.

Wat je krijgt

Werken als co÷rdinator bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:
 • een goed salaris! Afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring tussen de ? 17,02 en ?20,53 per uur;
 • vakantiegeld;
 • een auto, telefoon en iPad van de zaak;
 • een 4 wekelijkse betaling, dus 13 keer salaris uitkering per jaar;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen ;
 • persoonlijke trainingen, coaching en doorgroeimogelijkheden.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, precies en klantgericht. Je kunt zelfstandig werken, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en staat stevig in je schoenen. Ook heb je ervaring met leidinggeven en wil je de gestelde doelen behalen met jouw team! Als co÷rdinator heb jij;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • een prettige manier van communiceren. Jij weet een goede relatie op te bouwen met de klant en kan verbinding maken tussen de leidinggevenden en de schoonmaak medewerkers;
 • ervaring met basis computervaardigheden (je weet hoe de mail, Office en een iPad werken);
 • je BOS opleiding en diploma?s voor leidinggeven (een prÚ) op zak;
 • een VOG of de mogelijkheid deze aan te vragen;
 • je VCA-VOL op zak of bent bereid om deze binnen een half jaar te halen.

Ben jij de co÷rdinator die wij zoeken in de regio Rotterdam Rijnmond? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom