Incluzio

(Senior) HR Business Partner (20 tot 40 uur)

Details van de functie

Logo Ben jij een ervaren HR Business Partner, die het leuk vindt om alle HR aspecten op te pakken en daarnaast ook de groei van onze organisatie te begeleiden? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Voor Incluzio BV, standplaats Schiedam, zijn wij op zoek naar een (senior) HR business partner voor 20-40 uur per week. In deze rol werk je nauw samen met de (staf)managers en ben je als HR businesspartner verantwoordelijk voor ongeveer 90 medewerkers. Je werkt daarnaast samen met de HR managers in de lijn en bent onderdeel van het HR MT. Je houdt je bezig met het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van operationele en tactische HR vraagstukken en projecten én levert een bijdrage aan verschillende HR thema?s voor alle Incluzio onderdelen. Daarnaast heb je een verbindende rol met collega?s van andere Facilicom divisies. Je beweegt je dan ook door de hele organisatie, staat dicht tegen de managers aan en in nauw contact met alle organisatieonderdelen.

Thema?s als onboarding, verzuimmanagement, teamontwikkeling maar ook groei van de business etc. spreken jou aan en je helpt onze organisatie de volgende stappen te nemen in het creëren van een cultuur waarin mensen graag willen samenwerken en eigenaarschap tonen!

Binnen Incluzio heeft het HR team een belangrijke rol. We zien onze medewerkers als belangrijkste goed in de organisatie en richten ons daarbij dan ook op de optimale inzetbaarheid van onze medewerkers.

Wie zijn wij?

Incluzio (onderdeel van Facilicom Group) is een vernieuwende, groeiende organisatie actief op het gebied van zorg, welzijn en dienstverlening in de wijk. Wij staan voor een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Om dat te bereiken, ondersteunen wij mensen die daarbij hulp nodig hebben, zodat zij zelf hun leven kunnen inrichten en leiden zoals zij het zelf willen. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan!

De organisatie bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan dienstverlening van huishoudelijke ondersteuning, wijkteams, welzijn, ambulante begeleiding tot zorg op afstand. We staan bekend als vernieuwer in het sociale domein waar tienduizenden mensen in heel Nederland elke dag ervaren dat onze dienstverlening voor hen het verschil maakt.

Wegens groei en ambitie om te blijven innoveren, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

Wat je krijgt

Je komt terecht in een innovatieve, enthousiaste organisatie, daarbinnen bieden wij je een afwisselende en zelfstandige functie. In onze groeiende organisatie hebben we veel ambitie en zijn we graag innovatief. Er is dus ruimte voor jouw inbreng en creativiteit. Wij geven jou graag vrijheid en verantwoordelijkheid. Naast een dynamische werkomgeving bieden wij:
 • een salaris tussen de ? 4.000 en ? 5.400 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 27 vakantiedagen;
 • een lease auto en NS business card;
 • laptop en telefoon;
 • een goede pensioenregeling;
 • de mogelijkheid om (deels) thuis te werken;
 • mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen.

Wie je bent

Voor de rol van (senior) HR business partner zoeken we iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je krijgt energie van een dynamische en veeleisende omgeving en bouwt graag mee aan een organisatie in beweging. Jij bent organisatorisch sterk, analytisch, daadkrachtig en wordt blij van dynamiek en uitdaging.

Ben jij daarnaast ook een verbinder, resultaatgericht en gedreven en heb je een flinke dosis humor? Dan is deze rol JOUW kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Kortom: je komt niet voor een baan, maar voor een carrière!

Verder zien we graag dat je:
 • Beschikbaar bent voor minimaal 20 uur per week tot maximaal 40 uur per week;
 • Een afgeronde opleiding op HBO, bij voorkeur gericht op HRM of Bedrijfskunde;
 • Aantoonbare werkervaring (minimaal 4 jaar) als (senior) HR Business partner of met een vergelijkbare achtergrond
 • Affiniteit met zorg en welzijn
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio