Gom

Facilitair medewerker schoonmaak bij DHL in Beringe

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een fulltime baan? Werk jij graag met leuke collega's en dichtbij huis? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Bij DHL Beringe zijn wij op zoek naar een Facilitair medewerker schoonmaak die ons team komt versterken! De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn tussen 6:30 en 17:00 in overleg met jouw leidinggevende. Het gaat om een fulltime dienstverband van 38 uur.

Als facilitair medewerker ben je meer dan alleen schoonmaker en heb je een erg afwisselende baan. Jij zorgt er voor dat het terrein van DHL gaat stralen! Zo doe jij de controle rondes en pak je naast de reguliere schoonmaak ook extra taken op zoals het schoonmaken van de brandblus installaties. Je ondersteunt het schoonmaak team met schoonmaak klussen zoals het reinigen van ruimtes. Kortom een veelzijdige functie, geen dag is hetzelfde!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?12,41 en ?14,19 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;

vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;

een extra vrije dag op je verjaardag;

diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als facilitair medewerker schoonmaak heb jij;

een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift;

een rijbewijs B;

in het bezit van je BOS diploma;

affiniteit en minimaal 1 jaar ervaring met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de facilitair medewerker schoonmaak die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom