Hans Anders

Stage Verkoopmedewerker

Details van de functie

Logo Intro
Stage lopen bij een van de grootste optiek -en hoor winkel in Nederland? Dat kan! Wij zijn Hans Anders en wij vinden ontwikkeling belangrijk. Zo ook voor jou, ben jij nog op zoek naar een stage plaats als Verkoopmedewerker? Lees dan snel verder!

Bedrijfsvoorstelling
Je hebt ons waarschijnlijk gezien in het straatbeeld, Hans Anders heeft zo’n 250 optiek- en hoor winkels in Nederland. Met onze producten en dienstverlening zorgen we ervoor dat steeds meer klanten op de juiste manier geholpen worden. We vinden een goede dienstverlening aan onze klanten namelijk erg belangrijk. Daarnaast vinden wij het minstens zo belangrijk dat iedereen bij Hans Anders zich kan blijven ontwikkelen, zo ook onze stagiaires!

Functie
Je gaat aan de slag in een van onze winkels als Verkoopmedewerker bij jou in de buurt, het is afhankelijk van jouw stage en leerdoelen hoe die invulling er precies uit gaat zien. Het is in ieder geval belangrijk om te weten dat we je gaan begeleiden bij het behalen van je leerdoelen. Als die niet helemaal duidelijk zijn vooraf, dan helpen we je daar graag bij. We hebben ervaren praktijkbegeleiders die je het vak kunnen leren.

Profiel
Wanneer je jezelf wilt blijven ontwikkelen, de klant altijd centraal zet, passie hebt voor onze producten en oplossingen en wanneer je bijdraagt aan een gezellige werkomgeving pas je perfect bij een van onze teams. Uiteraard ontvang jij hiervoor ook een stagevergoeding : 250 euro bruto (MBO2) of 350 euro bruto (MBO3/4) per maand op fulltime basis (38 uur per week). Iets voor jou? Dan willen wij in je motivatie de volgende dingen van je weten:

  • De naam van je school;
  • De naam en niveau van de opleiding die je volgt (minimaal MBO2);
  • In welke periode je stage wil lopen;
  • Wanneer de vestiging niet op de website te vinden is, bij welke vestiging je stage wil lopen;
  • Hoeveel uur (per week) deze stage zou moeten zijn (minimaal 30 uur per week);
  • Of er specifieke dingen zijn die je wilt leren;

Volg ons ook op instagram @werkenbijhansanders
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Hans Anders