Luba Uitzendbureau

Operator productie

  • Vacature
  • Noord-Holland
IJmuiden
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Het is aan jou de taak om er voor te zorgen dat de weg naar het eindproduct zo goed mogelijk verloopt. Om dat voor elkaar te krijgen heb je ervoor gezorgd dat alle materialen die nodig zijn, klaarliggen voor gebruik. Omdat dit product jarenlang op de zeebodem moet liggen, moet het perfect zijn. Het gaat hier dus niet op snelheid, maar op kwaliteit, hier ben jij verantwoordelijk voor. Jij waarborgt de kwaliteit door middel van precieze specificaties en instructies.

Als productie operator is het van belang dat jij weet hoe je moet handelen in bepaalde situaties, als jij bijvoorbeeld denkt dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden leg jij het proces stil! De communicatie tussen jou, je collega?s en je leidinggevende moet goed zijn, zo weet iedereen het als er bijzonderheden zijn en komt niemand voor verrassingen te staan. Verder voer jij ook bedienings- en/of montagewerkzaamheden uit, dit doe jij zowel handmatig als op de bedieningspanelen. Ook doe jij eerste lijn onderhoud en los jij storingen op die binnen jou kunnen vallen.

Je gaat aan het werk in een 3-ploegendienst, dit verandert wellicht in de toekomst nog naar 5-ploegendienst.

Wat wij bieden

  • Werken in een 3-ploegendienst en op termijn gaat deze over naar een 5-ploegendienst
  • Werken binnen een modern bedrijf met innovatieve materialen
  • Werken in een schone en stille werkomgeving
  • Je krijgt de kans om mee te werken aan de toekomst van een betere wereld
  • Fysiek licht werk

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een mbo-diploma procestechniek of je hebt minimaal twee jaar werkervaring als operator
  • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift
  • Je kan in het bezit komen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is 's werelds eerste en toonaangevende fabrikant van volledig verlijmde thermoplastische composietbuizen. De lichtgewicht, zeer sterke en corrosiebestendige composietbuizen bieden kosten- en operationele voordelen bij onderzeese productie- en olieveld toepassingen. Het bedrijf is een spannende en diverse organisatie, met als doel om nieuwe TCP(thermoplastic composit pipes) -technologieŽn in de energie arena te zetten. Van het bedienen van de traditionele offshore ontwikkelingen in de olie- en gas wereld tot de toekomstige ontwikkelingen in de CCUS (koolstofdioxide uitstoot vermindering) en waterstoftransport.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau