Luba Uitzendbureau

Technisch Installateur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Technisch Merchandiser is elke dag anders, je bent binnen jouw regio dagelijks op pad en brengt bezoeken aan jullie verkoopkanalen die jouw technische expertise en/of service nodig hebben. Je maakt een persoonlijk praatje met de klant, vraagt wat er aan de hand is en/of voert een service uit. Jouw werkzaamheden zijn voornamelijk op technisch vakgebied, denk hierbij aan: Het plaatsen, installeren en demonstreren van nieuwe (verkoop) systemen bij een van onze vele verkooplocaties of het installeren en repareren van POS materiaal, zoals meubels en displays. Maar ook niet onbelangrijk; het beantwoorden van de vragen van klanten en de hele dag onderweg zijn om klanten te bezoeken.

Jij begint je dag vanuit huis waar je als allereerst kijkt naar jouw planning voor de dag; zijn er problemen gemeld en wanneer is jouw eerste service afspraak. Jij houdt zelf jouw planning bij en zorgt ervoor dat aan het einde van de dag de storingen opgelost zijn, de klanten tevreden zijn en jijzelf een lekker broodje in de zon hebt kunnen eten.

Binnen deze functie kan jij groeien in jouw technische, commerciŽle en communicatieve vaardigheden. Maar ook jouw skills in time management, plannen, coŲrdineren en rapporteren kun jij hier nog verder ontwikkelen. Jij hebt een zeer afwisselende functie en krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Klinkt dit als jou nieuwe uitdaging? Reageer direct!

Wat wij bieden

  • Marktconform salaris ? 2100-2400
  • Leuke afwisselende baan met veel vrijheid
  • Je wordt goed begeleid en gecoacht tijdens jouw werkzaamheden
  • Ruimte voor het groeien van jouw vaardigheden en skills.
  • Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team.

Wat wij vragen

  • Jij kan goed overweg met technologie en multimedia.
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Jij bent gedreven, resultaatgericht, flexibel en houd van een praatje
  • Je bent van nature iemand die georganiseerd en zelfstandig te werk gaat.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de specialist op het gebied van field marketing en sales. Zij werken met grote merken als Sony, Playstation, Bjorn Borg, Nespresso en Red Bull. Ze vergroten en stimuleren de verkoop en de zichtbaarheid van deze merken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau