Luba Uitzendbureau

Leerling monteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als leerling-monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren en plaatsen van luchtkanaalinstallaties op locatie. Je dag begint om 6.30 uur in Barneveld, na een bakje koffie vertrek je samen met een ervaren collega naar de bouwplaats. Daar zorg jij ervoor dat de verschillende luchtkanalen geplaatst worden in kantoorpanden, fabrieken en openbare ruimten. Je komt op veel mooie verschillende plaatsen en geen dag is hetzelfde. Je bent op het dak aan het werk, maar je doet ook het binnenwerk.

Je begint natuurlijk bij het begin als leerling, uiteindelijk kan je doorgroeien tot chef-monteur. Je krijgt je eigen kleding, gereedschap en werkplaatsradio. Samen met de ervaren monteur lees jij de bouwtekening en ga je de luchtkanalen naar aanleiding hiervan aansluiten. Het werk kan als fysiek zwaar ervaren worden omdat je vaak boven schouderhoogte aan het werk bent, dat scheelt jou weer een sportschool abonnement!

Rond 15.30 uur ben je meestal terug in Barneveld, je gaat nog even de auto laden voor de volgende dag en overleggen met de projectmanager zodat hij/zij op de hoogte is van de voortgang. Ben je ergens tegenaan gelopen? Dan bespreek je dat ook met deze persoon.

Wat wij bieden

  • Opleiding on the job
  • Familiebedrijf waar je veel doorgroeimogelijkheden hebt
  • CAO klein metaal
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen

Wat wij vragen

  • Passie voor techniek
  • Je hebt geen hoogtevrees, je werkt soms wel op 20 meter hoog
  • Je wilt graag leren en je VCA-certificaat behalen
  • Rijbewijs B(E) is een pre

Over het bedrijf

Jij komt te werken bij een mooi familiebedrijf in Barneveld, ondertussen staat de derde generatie aan het roer en zijn ze bezig met een moderniseringsslag. Het bedrijf is dagelijks bezig met het maken en installeren van luchtkanalen voor grote bedrijven en locaties. Daarnaast doen zij plaatbewerking voor verschillende doeleinden. Personeel staat voorop, er worden verschillende borrels georganiseerd door het jaar en ze organiseren personeelsuitjes en het is een hecht team. Zo gaan veel collega's samen hardlopen of wielrennen met elkaar, uiteraard in mooie shirtjes van het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau