Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als eerste leer je om veilig te werken en leer je de basiskennis over een van de machines bij een van de productielijnen. Je leert hoe je een machine datgene laat doen wat nodig is om vlot en zonder fouten te produceren. Je leert daarbij ook waarom je bepaalde handelingen doet en zo krijg je steeds meer feeling bij ?jouw? machine. Wanneer de machine, om wat voor reden dan ook, minder goed loopt dan schakel je je collega van de technische dienst in. Kleine storingen leer je zelf oplossen. Verder bestaan de werkzaamheden onder andere uit: lege jerrycans en flessen op de band zetten, stickeren of stickers nakijken, dopjes controleren of er op draaien, dozen vouwen, flesjes in dozen stoppen, dozen dichtplakken en stapelen. Tevens doe je kwaliteit controles en als je door wilt groeien is er een kans om operator te worden.

Je werkt normaal van 7:15 tot 16:30.

Wat wij bieden

  • Fulltime baan
  • Mogelijkheid om met verschillende soorten robots te leren werken
  • Werken en leren in een fijn en enthousiast team

Wat wij vragen

  • Je hebt technisch inzicht

Over het bedrijf

Je komt te werken bij de grootste producent van auto-onderhoudsproducten van Europa. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruitenvloeistof. De productieruimte is voor een groot deel geautomatiseerd. Zo zijn er machines die alleen maar aanvoer van flessen nodig hebben en vervolgens gestapelde palletten afleveren. Bij andere machines is er meer handwerk nodig. Het team waar jij onderdeel van uit gaat maken klein en gezellig. Iedereen streeft er naar om een zo hoog mogelijk kwaliteit neer te zetten. Net zoals jij natuurlijk.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau