Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Bodegraven
31 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij komt te werken in een fabriek in Bodegraven waar schoonmaakmiddelen gemaakt worden. Het ruikt hier dus altijd citroentjesfris en het is géén gekoelde omgeving! Er wordt gewerkt met een weekrooster, waar je op oproepbasis en uiteraard in overleg wordt ingepland. Op woensdag is de planning met gaten bekend, en word je geappt/gebeld wanneer je wil werken. Zo maken we samen de planning rond. Hierin zijn wij wel afhankelijk van de klanten van de fabriek, het kan dus ook voorkomen dat we een week geen diensten of werk hebben.

Er zijn twee verschillende afdelingen waar je kan werken: de zolder en doppen/sprays. Op zolder kiep je dozen met lege flessen in een trechter: deze zijn niet zwaar, maar wel een onhandige afmeting. Hier ben je lekker in beweging en werk je met een pompwagen om de pallets te verplaatsen. Bij doppen/sprays zet je spraykoppen in flessen welke je vastdraait, of draai je doppen op flessen. Dit werk doe je aan de lopende band en kan je zittend uitvoeren.

De werktijden zijn:
Dagdienst:
Maandag tot en met donderdag: 07:00-15:30 uur en vrijdag: 07:00-15:00 uur

Ochtenddienst
Maandag tot en met donderdag: 06:00-14:30 uur en vrijdag: 06:00-14:00 uur

Avonddienst
Maandag tot en met donderdag: 14:30-23:00 uur en vrijdag: 14:00-20:45 uur

Wat wij bieden

  • Reiskostenvergoeding
  • Een gezellig en behulpzaam team
  • Ploegentoeslag van 117% wanneer je in één van de 2 ploegen werkt

Wat wij vragen

  • Woonachtig in het Groene Hart en in bezit van eigen vervoer
  • Fijne motoriek

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf dat schoonmaakmiddelen maakt. Denk aan allesreiniger, afwasmiddel en handzeep. Het ruikt hier dus altijd heerlijk fris! Er heerst een goede en informele sfeer, waar collega's je graag een handje helpen indien nodig. Daarnaast is er zeker ruimte voor een grapje op de vloer en springen de teamleiders bij wanneer nodig. Zodoende heerlijk nuchter en normaal bedrijf, waar iedereen ook echt welkom is!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau