Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij dit bedrijf in Utrecht ga je het inpakteam versterken. Voor dit bedrijf is het belangrijk dat je een doorzetter bent en vol motivatie zit! Medewerker op de inpakafdeling is een belangrijke functie binnen het bedrijf. Dit komt vanwege de veelzijdigheid, afwisseling en (technische) uitdaging van de functie. Jij bent in deze functie actief betrokken het verzendklaar maken van aluminium profielen en lichtmasten. Dit houdt in dat je te maken krijgt met handelingen als zagen, meten en controleren. Soms zal je producten moeten verplaatsen en hiervoor maak je (indien je ervaring hebt) gebruik van de hef-/ reachtruck en bovenloopkraan. Daarnaast horen inpakwerkzaamheden op basis van een technische tekening ook tot de functie. Je voert deze werkzaamheden samen met jouw collega's uit. Dit is vanwege de veiligheid, kwaliteit en natuurlijk voor de gezelligheid.

Geen zorgen, je hoeft niet alles gelijk onder de knie te hebben. Je begint op de inpakafdeling en daar leer je de basis. Vanuit deze afdeling zijn er veel doorgroeimogelijkheden naar andere afdelingen!

Wat wij bieden

  • Een baan met doorgroei mogelijkheden
  • Uitzicht op een vast contract
  • Gezellige werksfeer
  • Je werkt in 3-ploegendienst

Wat wij vragen

  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent gemotiveerd
  • Je kunt goed samenwerken

Over het bedrijf

Sinds de oprichting in 1938, richt dit bedrijf zich op het produceren van hoogwaardige aluminium profielen. Daarnaast is de productie van lichtmasten en vlaggenmasten een steeds belangrijker rol gaan spelen. De aluminium profielen worden in de machine klaar gemaakt en daarna door jou klaargezet voor vertrek.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau