Luba Uitzendbureau

Medewerker goederenontvangst

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Bleiswijk
31 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit leuke bedrijf in Bleiswijk is op zoek naar een medewerker goederenontvangst, die het huidige team komt versterken.

Waar je verantwoordelijk voor bent? Een hele belangrijke stap in het proces! Als medewerker goederenontvangst neem je inkomende goederen in ontvangst en controleer en verwerk je deze. Dit is belangrijk zodat de goederen goed geregistreerd zijn, wat de opslag en verwerking mogelijk maakt. Om dit goed te kunnen uitvoeren, wordt je als starter meegenomen in de geldende procedure en voorschriften, zoals bijvoorbeeld het hygiŽne aspect. Het is dus belangrijk dat je nauwkeurig werkt en oog voor detail hebt. Het ontvangen en opslaan van goederen kan met de hand gebeuren, dus het is belangrijk dat je fysiek werk kan en wil doen. Bij zwaardere, grotere pakketten wordt de reachtruck gebruikt. Daarom is het van belang dat je bezit over een geldig reachtruck certificaat. Daarnaast schrijf je bonnen uit, besticker je de magazijnopslag en geef jij de locaties van nieuwe artikelen door. Dit is natuurlijk niet alleen belangrijk voor het bedrijf en de medewerkers, maar ook om de klanten goed te kunnen bedienen.

Nog steeds enthousiast over de functie? Mooi! We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die fulltime (40 uur) aan de slag kan en flexibel is. Dit omdat je zo nu en dan ook op zaterdag werkt. Goed nieuws, bij tevredenheid van beide partijen zit er een dienstverband voor langere tijd in!

Wat wij bieden

  • Een leuke baan voor langere tijd;
  • Je komt te werken in een leuk en hecht team;
  • Dit bedrijf wil graag een goede werkgever zijn en geeft daarom veel persoonlijke aandacht. Ook wordt er goed naar iedereen geluisterd;
  • Een marktconform salaris.

Wat wij vragen

  • Mbo- werk en denkniveau;
  • Een geldig reachtruck certificaat;
  • Je hebt oog voor detail, bent klantgericht en een echte team player;
  • Je kan fysiek werk verrichten.

Over het bedrijf

Deze organisatie zorgt voor de bevoorrading van supermarkten, drogisterijen en slijterijen van de firma. De sfeer is gezellig, betrokken en de productiviteit is hoog.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau