Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ga jij ervoor zorgen dat het onderhoudssysteem helemaal up-to-date is. Als het magazijn op orde is heb je een goed overzicht van de voorraden en kun je zo de juiste bestellingen plaatsen. Jij speelt ook een belangrijke rol als het gaat om netheid en orde. Je moet niet alleen de voorraden controleren maar ook ervoor zorgen dat alle data juist in het systeem staat. Jouw collega´s werken natuurlijk ook met het systeem en hoe fijn is het als alle orders netjes in het systeem staan. Scheelt voor hun veel werk maar voor jou is het ook belangrijk om als teamplayer te werken. Jij vervult echt een combinatie rol van magazijnmedewerker en administratief medewerker. Jij houdt niet van stilzitten dus juist af en toe op kantoor en weer terug in het magazijn voor de goederenverwerking is een fijne combinatie.

Wat wij bieden

  • Een super dynamische functie waarbij je onderdeel bent van het kantoor en magazijn
  • Een ploegentoeslag van 15% op je uurloon
  • Het eerste halfjaar werk je voor Luba maar bij goed dienstverband ontvang je een contract bij het bedrijf
  • Mooie ontwikkelingsmogelijkheden naar magazijnbeheerder of logistiek administratief medewerker op kantoor

Wat wij vragen

  • Je hebt enige ervaring in het magazijn
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken tussen 06:00 uur en 00:00 uur
  • Je wilt graag werken met data en nieuwe computersystemen
  • Je bent flexibel en niet op je mondje gevallen, als jij ziet dat iets beter kan geef je graag jouw mening!

Over het bedrijf

Goed en veilig voedsel produceren, dat doet dit bedrijf waar je komt te werken iedere dag. Een modern en groot opgezet productiebedrijf met meerdere locaties in Nederland, maar ook in Duitsland. Een goed georganiseerd bedrijf dat continu in beweging is en op een duurzame manier wil ondernemen. Belangrijke speerpunten: kwaliteit, voedselveiligheid, dierenwelzijn en milieubewust. De locatie bevindt zich op een modern bedrijventerrein die makkelijk

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau