Luba Uitzendbureau

Orderpicker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als orderpicker zorg jij er samen met je collega?s voor dat in het warehouse alles op rolletjes loopt. Van het aannemen van de producten tot aan het verzendklaar maken van pakketten voor klanten. Het zijn belangrijke producten die kan helpen bij de gezondheid van dieren dus secuur en vlot werken is belangrijk.

Je hebt een belangrijke rol in het logistieke proces, waarbij je de schakel bent tussen onze klanten en het administratieve team. Samen met andere collega´s verdeel je de taken in het warehouse. Vind jij het leuk om orders te verzamelen? Dan laat jij de binnenkomende goederen en bestellingen klaarmaken over aan je collega?s. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent om je collega´s te helpen met andere taken als dat nodig is. Secuur werken is erg belangrijk dus een extra check om de juiste verzending te versturen komt geregeld voor.

Wat wij bieden

  • Een gezellig team
  • Een opdrachtgever die echt heel blij is dat jij er bent
  • Met regelmaat worden er Bedrijfsuitjes georganiseerd en allerlei snacks om de werknemers te waarderen
  • Je kan kiezen voor een bedrijfslunch
  • Mogelijkheid tot direct op contract bij de opdrachtgever

Wat wij vragen

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau en hebt een klant- en servicegerichte instelling
  • Je bent flexibel en werkt gemakkelijk zelfstandig
  • Orde en netheid op de werkvloer vind jij belangrijk
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en denkt in oplossingen

Over het bedrijf

Jij komt te werken binnen een organisatie die producten levert aan de dierensector. Samen met jouw team van 12 man verzorgen jullie alle orders snel en secuur. Met jullie hechte team maken jullie deel uit van een internationale organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau