Luba Uitzendbureau

Technisch accountmanager

 • Vacature
 • Vast contract
 • Noord-Brabant
Eindhoven
31 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als accountmanager heb je een uitdagende en zelfstandige functie binnen een groeiende organisatie waarbij vele diverse taken komen kijken. Maar krijg je ook de vrijheid om vorm te geven aan jouw functie. Het binnenslepen van nieuwe offertes en trajecten is dan ook iets waar het pas begint. Jij bent namelijk ook de adviseur en inhoudelijke sparringpartner van jouw key-accounts en jij weet deze accounts langdurig te voorzien van de benodigde informatie. Het maken van de planning gaat middels het ERP-pakket ISAH waarin vervolgacties voor zowel korte als lange termijn worden vastgezet zodat jij altijd bij bent. Verder weet jij als geen ander in te spelen op verkoopkansen en dit doe jij op een kwalitatief hoge manier door o.a. het adviseren en nakomen van de afspraken voor al jouw zuidelijke (potentiële) klanten. Het hebben van korte lijnen met de interne inkoop, verkoop, planning en werkvoorbereiding afdelingen binnen de organisatie zijn in de functie van accountmanager belangrijk.

Wat wij bieden

 • Jij gaat direct op contract bij deze technische en toekomstgerichte familiebedrijf. Je start dus niet eerst als uitzendkracht!
 • Een uitdagende en veelzijdige functie, waar jij de ruimte krijgt om je eigen draai aan te geven
 • Diverse kansen en mogelijkheden om mee te groeien, zowel binnen als buiten je functie
 • Arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals: een uitstekende pensioenregeling, bedrijfsauto, telefoon en laptop van de zaak

Wat wij vragen

 • Jij beschikt over hbo- denkniveau en een aantal jaar ervaring in een soortgelijke (buitendienst) functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
 • Goede kennis en ervaring met ERP-systemen en MS Office, met name Excel
 • Jij bent niet van de snelle oplossingen, maar wel van de duurzame en inhoudelijke relaties
 • Jij bent communicatief, gedreven en bent stressbestendig. Jij laat je niet snel uit het veld slaan!

Over het bedrijf

De organisatie waar je komt te werken is een familiebedrijf dat complexe bedradingen en kabelbomen produceert voor producenten van apparaten voor de talloze sectoren zoals de bouw, transport, medische sector, landbouwsector en meer! Tevens distribueren zij technische componenten rondom deze bedradingen, maar ook voor printplaten. Al meer dan 70 jaar actief zijn in de Benelux en hechten zij veel belang aan persoonlijk contact en goede, langdurige samenwerkingen. Zowel met de klanten als met de ruim 100 medewerkers, waarvan 90% een vast contract heeft! Stabiliteit is hier één van de speerpunten en dit willen ze uitstralen naar zowel hun klanten als medewerkers. Vanwege de sterke groeiambities is dit bedrijf is regelmatig op zoek naar gemotiveerde technische medewerkers die het team komen versterken. Een mooie kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte organisatie!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau