Luba Uitzendbureau

Service monteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als monteur ben jij het aanspreekpunt voor klanten. De werkzaamheden zijn geen dag hetzelfde en jij bent door heel Nederland aan het werk! Dagelijks ben je bezig met het plaatsen van bewegwijzering, het verhelpen van eventuele storingen en het aanbrengen van folieproducten. Om 06.45 uur ben je aanwezig op het kantoor, waar je de planning van vandaag nog even doorloopt samen. Welke locaties staan op het programma? Vervolgens vertrek je met een aantal collega's naar de eerste locatie. Je werkt nauw samen met collega monteurs, maar ook met de collega's van productie, verkoop en ontwerp. Samen streef je naar de beste resultaten om van elke dag een succes te maken! Om 15:30 uur sluit je de werkdag af, maar flexibiliteit wordt gewaardeerd.

Wat wij bieden

  • Een functie voor langere tijd met doorgroeimogelijkheden
  • Een afwisselende baan
  • Baan in de dagdienst met als werktijden 06:45 tot 15:30 uur (houdt er rekening mee dat je eerder van start kan gaan en ook langer door moet werken)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat wij vragen

  • Jij bent in het bezit van een VCA of je bent bereid deze te behalen
  • Jij beschikt over een geldig rijbewijs B
  • Je kunt een VOG-verklaring aanvragen
  • Jij hebt geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Het bedrijf is een totaalaanbieder op het gebied van bewegwijzering, lichtreclame en narrowcasting, projectinrichting en audiovisuele systemen. Al meer dan 20 jaar produceren zij zeer uiteenlopende producten voor klanten in binnen- en buitenland. Van standaardproducten tot zeer specialistisch maatwerk. Oog voor detail, flexibiliteit en innovatiekracht vormen de basis van het succes en dragen bij aan het succes van vele klanten, die zich optimaal kunnen onderscheiden in hun branche.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau