Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Gelderland
Velddriel
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als operator binnen deze organisatie krijg je veel diverse taken. Allereerst zorg jij ervoor dat de machines op de juiste manier zijn ingesteld. Je werkt met chemische en natuurlijke stoffen, dus je houdt ook toezicht op het machineproces. Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel, dit zorgt ervoor dat je ook productmonsters afneemt en registreert dit in het systeem. Wanneer dit klaar is ben jij ook verantwoordelijk voor het intern transport van de producten. Samengevat zorg jij er dus voor dat het productieproces soepel verloopt en dat de producten met de juiste kwaliteit worden geproduceerd. Verder ben je communicatief vaardig vanwege het feit dat er intensief met je collega´s wordt overlegd om het bedrijf verder te ontwikkelen. Je komt als operator te werken in 3-ploegendiensten. De diensten zijn van 6:00-14:00, 14:00-22:00 en 10:00-6:00.

Wat wij bieden

  • Salaris tussen de ?2250 en ?3400 bruto per maand (inclusief ploegentoeslag)
  • Mogelijkheid tot het behalen van je VAPRO-diploma
  • Baan voor een langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband
  • Goede sfeer en leuke collega´s

Wat wij vragen

  • Je bent energiek en werkt graag in teamverband
  • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een jong en actief bedrijf, met een duidelijke focus op het produceren en verkopen van duurzame additieven voor diervoeders in veeteelt. Zij zijn experts in gecoat ureum, butyraten en smaakstoffen voor de diervoedingsindustrie. Het bedrijf is onderdeel van een groep van meer dan veertig sterke merken en bedrijven. Je komt te werken op de mooie locatie in Velddriel en parkeren kan makkelijk en gratis op het eigen terrein. De productiehal en het kantoor zitten bij elkaar onder één dak, wat zorgt voor korte lijnen binnen de organisatie. In de productie wordt verder gewerkt in 3-ploegendiensten. Er heerst een gemoedelijke sfeer en er is veel ruimte om je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Hoe meer jij wilt, des te meer mogelijkheden er zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau