Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Sta jij aan het begin van je carrière en ben jij die persoon die doorgaat totdat je het juiste resultaat hebt behaald en kwaliteit belangrijk vindt, dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt te werken in een hecht team waarbij samenwerken belangrijk is. Je werkt nauw samen met je collega´s en zorgt samen voor het realiseren van kwaliteit producten. Uiteraard werk je niet alleen in de productie, maar dit doe je samen met je collega´s. Belangrijk is dat je in ieder geval fysiek fit bent. Waarom is het leuk om bij dit bedrijf te werken? Er is een prettige werksfeer, je krijgt goed betaald en je werk dagdiensten van 07.30 t/m 16.00 uur.

Wat wij bieden

  • Een leuke baan met uitzicht op een vast contract
  • Een goed salaris
  • Werken binnen een topbedrijf met een goede werksfeer
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Wat wij vragen

  • Je wil graag heftruck leren rijden of hebt al een certificaat
  • Je hebt kennis van de Nederlandse taal in woord, schrift en goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent een harde werker en neemt je werk serieus
  • Je wil jezelf graag verder ontwikkelen

Over het bedrijf

Jouw potentiële werkgever is een bedrijf dat gespecialiseerd is in flooring. Dit houdt in dat ze gespecialiseerd zijn in het leggen van vloeren op voornamelijk industrieel gebied. Hiernaast staan zij ook voor innovatie, onderhoud en renovatie op dit vakgebied. Het bedrijf zelf heeft een zeer platte werksfeer waarbij de lijnen erg kort zijn, wat maakt dat het bedrijf een uitstekende werksfeer heeft.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau