Consolid

Vrachtwagenchauffeur PreZero

Details van de functie

Logo Voor PreZero zijn wij op zoek naar Chauffeurs, hoe kan je werkdag eruitzien?

Tussen 06:00 en 06:30 uur begint je dag in de kantine met collega?s en een kop koffie. Jullie rijden vandaag een afvalroute in Amsterdam. Samen nemen jullie de route door en je plant alvast waar en wanneer houden we pauze. Ook zijn er klanten die bijzonderheden hebben, denk aan sleutels of moet er een aparte route gereden worden, zijn er eenrichting straten, lossen we op een lastige plek. Kortom het is een veelzijdige baan. Denk ook aan de veiligheid, voordat jullie weggaan controleert je nog even de kraakperswagen. Hierna gaan jullie op pad naar het eerste adres!

Tijdens de inzameling controleer je het aangeboden afval en zorgen jullie samen voor het beladen van de containers op de wagen. Je bent hier niet zomaar belader, we verwachten ook dat je klanten kunt adviseren hoe zij bijvoorbeeld anders of beter hun afval kunnen scheiden, zodat PreZero het afval gemakkelijk kan omzetten in grondstoffen voor nieuwe producten. Ben je klaar met de route, dan rijden jullie met een volle wagen naar de stortplaats. Jullie zijn klaar, nemen nog een kop koffie en bekijken alvast welke route jullie morgen rijden.

Klinkt dit interessant? Solliciteer nu via onze website of stuur een WhatsAppbericht naar: [klik hier voor het telefoonnummer]

Wie weet tot snel!

Arbeidsvoorwaarden
  • Een bruto maandloon van EUR2.639,58 tot EUR2.855,34;
  • Elke week netjes op tijd je salaris volgens de afspraken in de CAO TLN;
  • Salaris op basis van jouw rijervaring;
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 kilometer);
  • Code 95 verlopen? Consolid zorgt voor een geldige Code 95;
  • Een uitgebreid inwerktraject;
  • Een fijne werksfeer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid