Gom

Schoonmaak medewerker diverse objecten in Ermelo

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Ermelo en wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker? Lees snel verder!

Functieomschrijving

Bij Gom zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken in Ermelo, Gelderland voor 20 uur per week!

Je voert dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden uit in Ermelo bij 's Heerenloo. 's Heerenloo is een zorginstelling. De werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 10:00. Het gaat om een parttime dienstverband van 20 uur per week.

Wij spreken graag de mogelijkheden met jou. Je kunt een WhatsApp-berichtje sturen naar Madelon op [klik hier voor het telefoonnummer] of even bellen!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom;
  • en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Ermelo? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Je kunt een WhatsApp-berichtje sturen naar Madelon op [klik hier voor het telefoonnummer] of even bellen!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom