Embrace hospitality services

Teamleider hospitality Amsterdam

 • Vacature
 • Noord-Holland
Amsterdam
26 januari 2023

Details van de functie

Logo Word jij de gastvrije teamleider die van elke zakelijke omgeving een warm thuis maakt?

Functieomschrijving

Bij Embrace Hospitality Service willen we met jouw persoonlijke benadering in elke zakelijke omgeving een warm thuis creren. Zoals voor onze klanten in Amsterdam, voor wie we een servicegerichte teamleider zoeken. In deze rol geef je leiding aan een team van receptionisten en coach je hen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de regio en de receptionisten in jouw team. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen bezoek je je team en klanten regelmatig. De ene keer bij een informele klant, de andere keer in een zakelijke setting. Op deze manier kun je je team coachen op locatie en ben je snel op de hoogte van veranderingen en updates. Je werktijden zijn tijdens de kantoortijden, maar jouw medewerkers worden tussen 06:00 en 22:00 uur ingezet bij onze klanten, waardoor het kan voorkomen dat je tussen deze uren wordt gebeld.

Als teamleider ben je verder verantwoordelijk voor alle gesprekken welke met medewerkers gedurende het jaar en hun loopbaan gevoerd worden. Denk hierbij aan beoordeling-, sollicitatie-, exit-, verzuim
 • of evaluatiegesprekken. Verder heb je oog voor je omgeving en de wensen van je klant. Jij bent degene die overal aan denkt. Door veel te schakelen met de klant, klantmanager en receptionisten, zorg je voor een glimlach op het gezicht van een iedere bezoeker. Dagelijkse taken in jouw functie van teamleider zijn verder:

  -Het coachen, enthousiasmeren en aansturen van jouw team.
 • De dienstverlening optimaliseren vanuit onze gastvrijheidsvisie met oog voor (sociale) veiligheid.

Wat je krijgt

Als experts in de hospitality vinden wij jouw ontwikkeling bij Embrace enorm belangrijk. Je kunt als teamleider een warm welkom verwachten en diverse online trainingen en opleidingen. Daarnaast biedt Embrace jou:
 • Bruto uurloon van ?14,50 en een teamleiderstoeslag.
 • Leaseauto.
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Mocht het van beide kanten goed bevallen bieden we al binnen het eerste jaar een vast contract.
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 2%
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan een goede pensioenregeling.
 • Collectiviteitskorting op je aanvullende zorgverzekering

Wie je bent

Representatief en verzorgd durf jij jezelf wel te noemen. Dankzij jouw betrokkenheid en empathie haal jij het beste uit jouw team. Je laat zien hoe belangrijk je het vindt dat zij zich gehoord voelen. Je hebt oog voor detail en je omgeving. Je voelt het goed aan wanneer iemand iets nodig heeft. Misschien heb je al ervaring als teamleider. Dat kan zeker helpen. Maar jouw passie voor hospitality, dt is waar het echt om draait. Als teamleider receptie bij Embrace:

 • Ben je 36 uur per week beschikbaar. de werkdagen maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en beheers je de Engelse taal: ?Goodmorning, what can I do for you?
 • Vind je het leuk om te schakelen tussen verschillende organisaties.
 • Passen de kernwoorden gastvrij, verantwoordelijk, proactief, open en persoonlijk bij jou.

Solliciteer snel via de sollicitatiebutton. Stuur gerust een selfie mee!

Hoe verder? Wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We zijn ontzettend benieuwd naar jou. Na een positief gesprek nodigen we je uit voor een gesprek op locatie met jouw toekomstig leidinggevende. Daarna heten we je graag welkom bij Embrace!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Embrace hospitality services