Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Middenmeer
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat samen met je collega's werken aan een geheel nieuwe productielijn voor het maken van melkrobots. Deze robots zijn gemaakt om het leven van de koeien en veehouders te verbeteren en te vermakkelijken. Met deze machine wordt het welzijn van de koeien gewaarborgd, maar zal de melkwinning wel sneller gaan.

In de eerste periode zal jij volledig worden opgeleid zodat jij uiteindelijk weet hoe de machines werken en vanaf het eerste onderdeel in elkaar moeten worden gezet. Dit is een erg belangrijk en precies proces, namelijk met één foutje kan het er al voor zorgen dat de hele machine niet werkt. Zodra jij dit onder knie hebt, mag jij zelfstandig aan het werk. Wel blijf je nauw samenwerken met je collega's en houden jullie elkaar scherp. Je gaat elkaar ondersteunen en controleren zodat er een goed eindproduct geleverd kan worden aan de klant.

Er komt een nieuwe locatie in Middenmeer. De eerste 3 weken word je ingewerkt in Engeland. Er is namelijk nog geen productieomgeving in de melkrobots. Je werkweek bestaat van maandag tot en met vrijdag van 07:00-16:00.

Wat wij bieden

  • Werken in een leuk en gezellig team
  • Vooraf krijg jij een goede training en een fijne inwerk periode waarin een collega je alles precies uitlegt
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen
  • Je komt meteen in dienst bij het bedrijf

Wat wij vragen

  • Affiniteit met techniek
  • Goed in een team kunnen werken
  • Je werkt resultaat gericht, je bent een echte aanpakker en flexibel
  • Je kan ingewerkt worden in Engeland voor een periode van 3 weken

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt werken maakt machines die het leven van de veehouder én zijn dieren beter maken. Ze ontwikkelen oplossingen waar zowel de boer als het milieu mee wordt ontlast. Zo maken we het werk in de stal een stukje gemakkelijker, diervriendelijker én kostenbesparend. Met de toevoeging van de nieuwe Melkrobot productielijn bieden wij onze klanten een totaalpakket aan. De mobiele robots en mechanische producten vinden vandaag de dag hun weg over de hele wereld middels een netwerk van dealers. Je komt werken op een gloed nieuwe locatie wat onderdeel is van een sterk groeiend bedrijf wat constant op zoek is naar verbetering. Jouw initiatieven worden hier dan ook sterk gewaardeerd!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau