Luba Uitzendbureau

Magazijnbeheerder

Details van de functie

Logo Over het werk

Je komt te werken bij een bouwbedrijf. De afgelopen jaren kregen zij steeds vaker de vraag of zij zonnepanelen konden aanleggen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zijn ze een dochteronderneming gestart. Het gaat zo goed met de zaak dat alle zonnepanelen en onderdelen niet langer passen in het bestaande magazijn. Daarom hebben ze een tweede magazijn gehuurd. Deze wordt 01-02 in gebruik genomen. Jij gaat dit magazijn helemaal zelf beheren! In de ochtend help je de zonnepanelen monteurs die de benodigdheden voor die dag komen halen. Je zorgt dat zij niet met lege handen komen te staan. Verder zorg jij ervoor dat het magazijn netjes blijft en dat de monteurs alleen de spullen meenemen die op de opdrachten bon staan. Gedurende dag komen er diverse leveranciers langs om spullen af te leveren. Je helpt de chauffeur met lossen. Dit doe je met behulp van een heftruck. Het magazijn heeft geen hoge stellingen, maar de spullen zijn te zwaar voor een EPT. Als je niks te doen hebt, kun je het magazijn opruimen en bestellingen doen. Kortom, een fantastische baan voor iemand die graag zelf een magazijn wilt beheren!

Wat wij bieden

  • Een super zelfstandige functie
  • Veel vrijheid
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Je hebt een heftruckcertificaat of je bent bereid deze te halen via Luba
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Over het bedrijf

Zoals gezegd kom je te werken bij een succesvol bouwbedrijf. Het is een echt familiebedrijf. Vader en zoon staan op dit moment aan het hoofd van het bedrijf. Ze bouwen o.a. luxe villa's. De sfeer is gemoedelijk en er is een gezellige kantine. De sfeer is zoals bij zoveel bouwbedrijven gezellig en er hangt een cultuur van no-nonsense.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau