Luba Uitzendbureau

Electromonteur

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Schelluinen
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Je werkzaamheden bestaan vooral uit het monteren, aansluiten en controleren van alle benodigde elektronische apparatuur in bijvoorbeeld (een deel van) cabines. Het monteren van besturingsdelen (zoals knoppen en joysticks) doe je volgens elektrische schema's (panelenbouw). Daarnaast houd je je bezig met het bedraden van besturingsdelen, dit tie-wrappen en meer dradige kabels aan beide zijden aansluiten. Vervolgens test je de aangesloten apparatuur. Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden verwachten wij dat je te allen tijde de veiligheidseisen en regels vanuit de veiligheidscursus en de arbo-wetgeving in acht neemt en toepast. Jij als medewerker elektra wordt aangestuurd door de voorman. Doorgaans is het zittend werk, maar soms ook in lastige werkhoudingen in verband met de uitvoering van werkzaamheden in de cabine.

Wat wij bieden

  • Een enthousiast en gemotiveerd team met echte vakmensen
  • Een goed salaris
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Schriftelijk goede kennis van de Nederlandse taal in verband met begrijpend lezen van de werkinstructies

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken levert een meerwaarde aan het operationele proces van haar klanten. Daarin zetten zij de mens centraal. Vakmanschap in cabinebouw, een ergonomische werkomgeving en innovatie hebben de focus, zodat de werknemers van haar klanten gezonder, veiliger en efficiŽnter hun werk kunnen doen. Het bedrijf heeft alles in huis om zelf te ontwerpen en te produceren: een team van ervaren engineers, een volledig geautomatiseerd productieproces met moderne robots, service & parts ťn ervaren medewerkers die hun vak verstaan. Met 300 man staan zij klaar voor de klant.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau