Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker allround

  • Vacature
VMBO
  • Limburg
Veghel
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als productiemedewerker werk jij aan het einde van de productielijn. Jij bent de eindschakel tussen het productieproces en het verzendklaar maken van de eindproducten. Met jouw focus op kwaliteit verzorg je de verpakking van de producten. De producten met de heftruck klaarzet voor transport. Dankzij jouw inzet verloopt het productieproces soepel. Daarnaast ben je in staat om vooruit te denken en ondersteun je jouw collega's waar nodig.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende functie in 5-ploegendienst, salaris tussen ? 2050 en ? 2600 (exclusief je ploegentoeslag van 28%)
  • Reiskostenvergoeding van ? 0,21 per km
  • Je kunt jouw heftruckcertificaat behalen via Luba

Wat wij vragen

  • In bezit van een heftruckcertificaat of berijd deze te behalen
  • Nederlandse taal in woord en geschrift
  • In staat om fysiek zwaar werk uit te voeren (het tillen van producten tot +/- 23kg)
  • Flexibel ingesteld zowel qua werkzaamheden als qua werktijden

Over het bedrijf

Je komt te werken binnen een innovatief bedrijf dat kunststof leidingsystemen produceert. Van deze producten wordt wereldwijd gebruik gemaakt en dan met name voor het transport van water, vloeistoffen en zelfs energie. Kwaliteit is van belang. Het staat centraal dat er goed gecommuniceerd wordt, binnen het bedrijf streven ze naar ontwikkeling en groei. Ze geloven dat je van elkaar kunt leren en er wordt dan ook naar jouw ideeŽn voor optimalisatie geluisterd! Daarbij zijn ze ook gefocust op jouw ontwikkeling en groei, er wordt geluisterd naar jouw ambities en samen werken jullie aan de weg naar groei! Met zo'n 65 medewerkers die in teams van 5 medewerkers werken hangt er een hechte en fijne werksfeer. Daarbij worden er ook met regelmaat leuke uitjes georganiseerd zoals een BBQ of karten!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau