Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker kruiden

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Sassenheim
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als productiemedewerker kruiden zorg je ervoor dat elke dag de juiste hoeveelheden kruiden en grondstoffen afgewogen worden voor de bewerking van de producten. Je zorgt dat de recepten in grote hoeveelheden klaargezet worden, dit afwegen is fysiek zwaar werk. De ingrediŽnten kunnen droog of vloeibaar zijn. Het is belangrijk dat je dus correct en nauwkeurig de ingrediŽnten van de recepten kan afwegen en goed kan plannen. Dit doe je naar aanleiding van de methodiek fifo (first in, first out). Bij de recepten is het van groot belang dat de houdbaarheid, traceerbaarheid, checklisten en recepturen correct ingevuld worden op de documenten. Ook is een schone werkplek essentieel in verband met kruisbesmettingen. Tot slot is het van belang dat je werkt naar aanleiding van procedures en bijhorende (kwaliteit) veiligheidsprocedures en draag je hierbij passende kleding. Je begint hier vroeg in de ochtend, dit kan variŽren van 05:00 tot 07:00 uur.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband
  • Een bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden
  • Reiskosten vanaf 0 km

Wat wij vragen

  • Goed in rekenen
  • Spreekt Nederlands en Engels vloeiend
  • Fysiek in orde
  • Ervaring als kok is een pre

Over het bedrijf

Je werkt voor een echt familiebedrijf dat voedingsmiddelen levert aan grote retail- en horecabedrijven in Nederland. Ze hebben een breed assortiment van brood- en toastsalades, sauzen en vleeswaren, wat jouw werk lekker afwisselend maakt. Je werkt in een leuk team van collega?s. Er wordt aandacht besteed aan gezelligheid, zo is er regelmatig een bedrijfsuitje en lunchen jullie met de pauze samen in de bedrijfskantine. Ook wordt aan iedere werknemer aandacht besteed. De Menken keuken is een familiebedrijf dat nu door de tweede Menken-generatie wordt geleid. Al vier decennia lang leveren we voedingsmiddelen aan vrijwel alle grote retail-, horeca- en cateringbedrijven in Nederland. Het brede assortiment salades, sauzen en vleeswaren wordt met name onder private label en in nauwe samenspraak met de opdrachtgever vervaardigd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau