Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als medewerker verpakkingen ga je aan de slag met drie verschillende taken. Uiteraard krijg jij de ruimte om deze taken te leren en goed uit te voeren, samen met jouw directe collega's. Je gaat aan het werk in de productieruimte, waar je met behulp van verpakkingsmachines zorgt dat de producten secuur worden ingepakt. Deze machines moeten juist worden ingesteld en natuurlijk onderhouden. Dat brengt ons gelijk bij jouw twee andere verantwoordelijkheden, namelijk het verhelpen van kleine storingen en klein onderhoud aan de verpakkingsmachines. Je leert de machines steeds beter kennen en dankzij jouw team worden de producten juist verzendklaar gemaakt voor export naar landen over de hele wereld.

Wat wij bieden

  • Je werkt mee aan een prachtig product in een bijzondere productieomgeving
  • Je komt terecht in een mooi leer-werk traject
  • Een gezellig team waar samenwerken centraal staat
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring met klein onderhoud aan verpakkingsmachines
  • Je hebt geen probleem met het werken in 2 ploegen
  • Je bent in bezit van een heftruckcertificaat of bent bereid deze te halen

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft een uniek productieproces in Nederland. Zoals dit bedrijf is er in Nederland geen ander! Binnen dit bedrijf worden er producten voor over de hele wereld gemaakt en het gaat hier om miljoenen producten per week. Op deze prachtige locatie is een nieuwe productieruimte gebouwd, waar je met verschillende afdelingen bij elkaar werkt en van elkaar kan leren. Je komt te werken in een team van ongeveer 8 mensen, maar werkt met een aantal andere teams in dezelfde ruimte. Zo is het altijd gezellig, maar er wordt hard gewerkt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau