Luba Uitzendbureau

Medewerker orderverwerking

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit is een fulltime functie als orderverwerker waarbij je graag je handen uit de mouwen wil steken en met het bedrijf wil meegroeien. Je werkt nauw samen met je collega's in het magazijn in Beek en Donk en samen regelen jullie het gehele logistieke proces. Jouw verantwoordelijkheid is het eind station van de orders! Jij gaat de gepickte orders controleren die jouw collega's voor je hebben klaargezet aan de hand van de juiste orderbon. Wanneer de order correct is gepickt, ga jij ervoor zorgen dat de order op de juiste manier verwerkt wordt in het ERP-systeem (NetSuite). Hierdoor zorg jij ervoor dat de klant de juiste bestelling en aantallen ontvangt. Wanneer dit niet het geval is ga jij er natuurlijk voor zorgen dat de order alsnog kloppend gemaakt gaat worden en kom je met verbetervoorstellen om de eventuele problemen te minimaliseren. Wanneer de order dus helemaal klopt en op de juiste manier verwerkt is in het systeem, ga je de orders inpakken en verpakken en zorg je ervoor dat de juiste corresponderende pakbonnen en transportdocument op de orders komen, zodat de order mee kan met de chauffeur naar de klant. Ook kan het voorkomen dat er tussendoor ineens een spoedorder klaargemaakt moet worden en dan is snel en efficiŽnt schakelen met je collega's erg belangrijk.

Wil jij er voor zorgen dat de klanten tevreden zijn over de geplaatste orders en je collega-monteurs blij zijn met de juist kloppende materialen om de zonnepanelen te plaatsen bij de klant? Dan is deze baan wellicht voor jou!

Wat wij bieden

  • Direct een contract bij het bedrijf. Een vaste baan voor 40 uur per week
  • Prettige en collegiale werkomgeving binnen een snelgroeiende internationale organisatie!
  • Je werkt maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur
  • Gunstige pensioenregeling waarbij je werkgever een gedeelte van de premie betaald
  • Winstbonus die eerlijk verdeeld wordt onder de medewerkers

Wat wij vragen

  • Aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal i.v.m. werkinstructies en interne communicatie
  • Je kunt goed samenwerken en gaat nauwkeurig en georganiseerd te werk
  • Overweg kunnen met ERP systeem
  • Ervaring met een EPT, en de wil om je hefttruckcertificaat te behalen die voor je word bekostigd

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een snelgroeiende leverancier van topkwaliteit zonnepanelen, omvormers en montagematerialen in het EPC dak-segment van de Europese PV markt. Met een topteam van 20 personen werken ze dagelijks om de wereld een stuk energiezuiniger te maken en jij kan daar een onderdeel van zijn. Op de locatie in Eindhoven zitten de kantoormedewerkers, denk aan sales, IT, marketing etc. en in het magazijn in Beek en Donk ligt de voorraad klaar die uitgeleverd kan worden aan de klanten. Daar werkt een klein team van 2 magazijnmedewerkers, maar Bas (operationeel manager) is ook geregeld aanwezig. De locatie in Eindhoven is goed bereikbaar op Strijp-S, dus zowel eigen vervoer als met OV. De locatie in Beek en Donk is makkelijk wanneer je eigen vervoer hebt. 'Work hard, play hard' is hier zeker van toepassing, graag goede resultaten samen behalen en ambitieus te groeien, maar ook leuke teamuitjes zoals bijv. paintballen of een barbecue. Hier wil jij toch werken?

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau