Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen met ongeveer 10 collega's werk jij in een gekoeld magazijn waar ook een klein diepvriesmagazijn aanwezig is. Jullie zorgen er samen voor dat de klant zijn of haar bestelling compleet ontvangt. Dit doen jullie door order te picken, de bestellingen op de juiste route neer te zetten en dit te controleren. Vervolgens laden jullie de vrachtwagens in en gaan de bestellingen onderweg naar de klant. Na een week hard werk sluit je vrijdags gezellig af met een snack in de kantine!

Wat wij bieden

  • Werktijden van 09:00-18:00 en van 18:00-03:00 uur
  • Een leuke functie binnen een gezellig team met een goede werksfeer
  • Toeslagen bij overwerken en werken in de avond/nacht of op zondag/feestdagen

Wat wij vragen

  • Je bent bereid om in 2 ploegen te werken
  • Je bent fysiek sterk

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat is totaalleverancier, producent en kennispartner in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering! Zij verzorgen 3-vaksmaaltijden voor zorginstellingen, ziekenhuizen en grote parken. Dit doen zij zowel in bulkverpakking als 1-persoonsverpakkingen. Dit doen zij door met vakmanschap de meest lekkere en voedzame producten te bereiden. Dit samen met een uitgebreid assortiment boodschappen en slimme logistiek maakt hen de totaalleverancier voor zorg en bedrijfscatering.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau