Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker Afmontage

Details van de functie

Logo Over het werk

Als medewerker afmontage ben jij de laatste schakel in het productieproces van nieuwe ramen, deuren, kozijnen en schuifpuien. Alle kunststof en aluminium eindproducten komen bij jou en jouw collega?s terecht en jullie zorgen voor de finishing touch! Wat ga jij precies doen? Jij gaat je bezighouden met het monteren van divers hang-, en sluitwerk en het plaatsen van rubbers. Ook controleer jij de producten op eventuele gebreken zodat deze herteld kunnen worden.

Bekijk hier de vacaturefilm.

Wat wij bieden

  • Een baan met uitzicht op vast dienstverband
  • Een leuke plek in een fijn team met collega?s die altijd bereid zijn om te helpen of vragen te beantwoorden.
  • Pauzes in een gezellige kantine die van alle gemakken voorzien is.
  • Goed salaris vanaf ? 2100,- bruto per maand vanaf 21 jaar en ouder

Wat wij vragen

  • Je weet van aanpakken en ziet het werk liggen
  • Je bent collegiaal
  • Je hebt ervaring in monteren, assembleren en je kunt omgaan met klein (hand)gereedschap
  • Je wilt werk voor langere tijd

Over het bedrijf

Vlakbij Hoorn en Enkhuizen staat deze prachtige fabriek gevestigd in Zwaag. Er heerst hier een goede werksfeer waar je fijne collega's krijgt. Jouw toekomstige werkgever richt zich sinds de oprichting in 1995 op het ommantelen van kunststof en aluminium met een kleurfolie. Zij ontwikkelen en produceren hoogwaardige kozijnen voor renovatie en nieuwbouw. Dat doen zij in hun eigen moderne fabriek, met behulp van een geautomatiseerd machinepark, de nieuwste technologie en strenge kwaliteitscontrole. Bij de productie gebruiken zij uitsluitend profielen en materialen van de allerhoogste kwaliteit. Maak onderdeel uit van het dreamteam dat de kozijnen maakt en kom hier werken!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau