Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als productiemedewerker ben jij dagelijks mede verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van het productieproces. Je voet kwaliteitscontroles uit en houdt registraties bij. Je waarborgt de veiligheid op en rond de machines en onderhoud de werkplek. Eindproducten voorzie jij van een label en verpak jij volgens instructies. Als je het leuk vindt kan jij op termijn doorgroeien tot operator!

Wat wij bieden

  • fulltime of parttime baan, afhankelijk van jouw mogelijkheden
  • werktijden tussen 8 uur en 17 uur
  • mooi salaris
  • uitzicht op vaste dienst
  • interne doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • Je kan nauwkeurig en hygiŽnisch werken
  • Je hebt oog voor detail en kwaliteit van producten
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf in Soest dat zich al jaren bezig is met het ontwikkelen en produceren voor zelfklevend materiaal voor de operatiekamers. Denk hierbij aan verschillende soorten tape, maar ook kleefstof die gebruikt kan worden op herbruikbare materialen in de operatiekamer als doeken en lakens. Naast de productie en het magazijn, werk je samen met kwaliteitsmedewerkers en zal je af en toe ook een kijkje kunnen nemen in het labo waar alles ontwikkeld wordt. Binnen het bedrijf heerst een leuke sfeer met verschillende uitjes per jaar, een feestcommissie en een ideeŽnbus waar al jouw goede ideeŽn terecht kunnen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau