Eurofins Analytico BV

MLO Stagiair(e)

 • Vacature
 • Stageplaats
 • BBL-plek
MBO
 • Gelderland
Barneveld
18 januari 2023
28 februari 2023

Details van de functie

Logo Barneveld, Nederland
Stagiair


Beschrijving van het bedrijf
Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 50.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van 5.4€B in 2020. Naast zeer sterke autonome groei met velen eigen start-ups heeft Eurofins in 2020 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan.

De geaccrediteerde laboratoria van Eurofins Milieu bieden in Nederland een uitgebreid pakket aan chemische, fysische en biologische analyses in alle milieu matrices. Door jarenlange ervaring heeft zij uitvoerige kennis op het gebied van zowel routinematige analyses als niet standaard analyses waaronder analyses van bijzondere verbindingen en microverontreinigingen. Eurofins is marktleider op het gebied van specialistisch onderzoek; opdrachtgevers zijn onder meer waterkwaliteitsbeheerders, Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, milieu-adviesbureaus, industrie en aannemers. Circa 600 gemotiveerde deskundigen verzorgen het traject van monstername tot aan de digitale rapportage van de analyseresultaten. Analyses vinden voornamelijk plaats in de grote laboratoria in Amsterdam (Eurofins Omegam) en Barneveld (Eurofins Analytico).

Functieomschrijving
Eurofins Analytico in Barneveld is op zoek naar een of meerdere MLO Student(en) die per februari 2022 voor minimaal 3 maanden met plezier en inzet bij ons bedrijf stage wil lopen.

Binnen een enthousiast team voer je diverse werkzaamheden uit op het gebied van chemische analyse. Je werkt volgens RvA -geaccrediteerde voorschriften en werkt aan voortdurende verbetering van de werkzaamheden en bent betrokken bij de implementatie van nieuwe technieken.

MLO 3 studenten kunnen worden ingezet bij de voorbewerking of de eenvoudige analyses bij fysisch of afvalwater.
MLO 4 studenten kunnen eventueel ook worden ingezet bij analyse zoals ICP-MS, GC-MS of GC-FID nadat ze eerst de voorbewerking hebben geleerd.

Functie-eisen
 • MLO niveau 3 of 4;
 • Chemische- /analytische richting;
 • Een kritische instelling ten opzichte van het eigen werk;
 • Nauwkeurigheid en accuratesse;
 • Een flexibele instelling;
 • Oog voor kwaliteit;
 • Een collegiale werkhouding.

Aanvullende informatie
Interesse gewekt?
Meer informatie over een stageplaats kun je inwinnen bij de afdeling HR via 0342 – 426 386.

Kom jij als stagaire ons team versterken?
Je ontvangt van ons een stagevergoeding. Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een informele, betrokken en prettige werksfeer? Dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet via de sollicitatiebutton.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
extra info, https://jobs.smartrecruiters.com/Eurofins/743999745664039-mlo-stagiair-e-
Contactpersoon:
Karin Sietzema
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Eurofins Analytico BV gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.