WerkTalent

Allround productiemedewerker houtbewerking | Vaste baan

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Het familiebedrijf waar je komt te werken bestaat al 75 jaar en zit in de derde generatie. Vroeger was het bedrijf echt een timmermansbedrijf, maar door de komst van veel papierfabrieken in de regio was er vraag naar houten pallets. Tegenwoordig worden er nog steeds houten pallets gemaakt, maar ook diverse andere houten verpakkingsproducten. Het bedrijf is groot in oppervlak, maar je komt te werken met een klein team van vaste collega's wat bestaat bij volle bezetting uit ongeveer 8 personen.

Functieomschrijving
Werk je graag met je handen, ben je een beetje technisch en zou jij wel als productiemedewerker in een houtverwerkingsbedrijf aan de slag willen voor langere tijd? Dan zoeken we jou!

In deze functie ga je houten pallets, kisten en andere houten verpakkingen van topkwaliteit maken. Dit ga je doen bij een familiebedrijf die al jaren specialist is op het gebied van houten verpakkingsproducten. Het werk is vrij snel aan te leren, waardoor je snel de slag te pakken hebt. In het begin zal je werk veelal het handmatig in elkaar zetten van pallets zijn. Wanneer je dit onder de knie hebt dan kun je aan de machine, of met een collega's samen ingewikkeldere en grotere pallets, kisten of andere klant specifieke verpakkingen gaan maken. Het is fijn als hiervoor technisch inzicht hebt om tekeningen te kunnen (leren) lezen. Het gaat om een fulltime functie tussen de 32 en 40 uur in dagdienst, de werktijden zijn doordeweeks van 07:30 tot 16:30, waardoor je nog veel hebt aan je avond.

Functie-eisen
- Hard werken is voor jou dagelijkse kost;
- Je bent in staat om fysiek zwaarder lichamelijk werk te doen, scheelt weer een sportschool abonnement;
- Je vindt het leuk om met hout te werken;
- Bent woonachtig in omgeving van Dieren:
Het bedrijf is makkelijk te bereiken met de auto vanuit bijvoorbeeld Zutphen, Arnhem of Apeldoorn, kom je met het OV, dan is het ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Dieren.

Arbeidsvoorwaarden
- Een fulltime baan tussen de 32 en 40 uur, met uitzicht op een vast dienstverband;
- Een startsalaris tot EUR 14,- per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens de cao houtverwerkende industrie;
- Reiskostenvergoeding en vakantiegeld;
- Een goed inwerktraject en doorgroeimogelijkheden;
- Een behulpzaam, gezellig team waarmee je fijn kunt samenwerken.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent